Rosalinda 74-78. rész tartalma

Rosalinda 74-78. rész tartalma

 

2023.08.21., Hétfő 20:00 - 74. rész

Rosalinda a partin közzéteszi, hogy Abril Valéria lánya.Ramiro pénzt zsarolt ki Betótól, amin Valéria összevész vele. Abril rajtakapja az anyját Betóval, és Soledadékhoz menekül. Rosalinda keserűen panaszkodik az anyjának, de beismeri, hogy még mindig szereti Fernando Josét, azonban úgy döntött, új életet kezd. Agustin eléri, hogy Alfredo vagyona ne lehessen Valériáé, hanem Soledad és Rosalinda kapja meg.Fedra állapota súlyossá válik és kórházba szállítják. Augustin eléri, hogy Rosalinda láthassa a kislányát.

2023.08.22., Kedd 20:00 - 75. rész

Beto elveszi Ramirótól a terhelő bizonyítékot tartalmazó levelet. Fernando Jose hazaviszi Fedrát. Enriceta megszakítja a kapcsolatot Valeriával. Rosalindáék családi ebédre hívják Augustint. Rosalinda elhatározza, hogy befejezi az éneklést, hogy több időt tölthessen kislányával és eldönti hozzá megy Augustinhoz.

2023.08.23., Szerda 20:00 - 76. rész

Anibal és Lucy végleg kibékül.Valeria és Beto közt feszültség támad: azt hiszik, hogy Valeria terhes. Anriqueta visszaadja Fernando Josénak a jegygyűrűt. Fedra egyre rosszabbul van, de még így is csupa gonoszság árad belőle. Veronica elmeséli Abrilnak, hogy miért kellett elhagynia a fiát.Asuncion hozza a hírt, hogy a ház tulajdonosa kiteszi az utcára őket. Soledad megtudja, hogy Fedra halálos beteg. Ezt Fernando José Rosalindának is elmondja. Alex bocsánatot kér Rosalindatoól mindenért és elbúcsúznak egymástól.

2023.08.24., Csütörtök 20:00 - 77. rész

Rosalinda és Fernando José rájönnek, hogy félreértések miatt hagyták el egymást. Dr. Riveroll Fernando Josénak is elmondja, hogy Fedra a halálán van. Rosalinda meglátogatja Fedrát, aki még most is csúnyán viselkedik vele. Kiderül, hogy Demetrio azért gyűlöli Agustint, mert bátyja annak idején tudtán kívül elszerette a kedvesét. Valeria fogadja Florentinot és halálos mérget itat vele.Forentino meghal. Fernando Josénak és Rosalindának még el tudja mondani, hogy Valeria mérgezte meg. Fernando José durván beszél Veronicával. Rosalinda ezt nem hagyja és elárulja a férfinak, hogy Veronica az édesanyja.

2023.08.25., Péntek 20:00 - 78. rész

Cosme megtalálja a Valeriát vádló levelet és értesíti a rendőrséget. Fedra a halála előtt mindent bevall az apjának és Fernando Josénak is, de semmit sem bán meg. Fernando José Lucyékra bízza a kisfiút, hiszen Anibálé. Rosalinda számára is kiderül, hogy már semmi akadálya nem lenne Fernando Joséval való házasságának. Valeriát és Betót házi őrizetben tartják. Fernando José számon kéri Valerián a múltat, de az összevissza hazudozik.