Szerelmes álmodozók 1-3. rész tartalma

Szerelmes álmodozók 1-3. rész tartalma

 

2023.08.30., Szerda 20:00 - 1. rész

Fernanda egy segélyközpontban dolgozik, pszichológusként, ahol a fiatal drogosokon segítenek. Egy napon José Luis tanár bekíséri a szomszédját Fernandáékhoz, ahol találkozik a lánnyal és egymásba szeretnek. A lány kegyeiért azonban nem csak ő, hanem Eugenio is küzd, aki zsarolással akarja megszerezni magának Fernandát. Közben megérkeznek az álmodozók az iskolába, ez az első napjuk. Ám Lucia, még új az iskolában, érkezésekor céltáblává válik. Megérkezik a szívtipró Manuel Gerardóval, a zenésszel, majd az új irodalomtanár, José Luis.

2023.08.31., Csütörtök 20:00 - 2. rész

Don Eugenio nagyon mérges, mert az egyik embere ki akar szállni az üzletéből. Azonnal utasítja Cubanót, hogy hallgattassa el a férfit. Fernanda még mindig aggódik az apjáért. Gerardo elmondja Emiliának, hogy szereti. Elmeséli neki, hogy egy producer fogja meghallgatni a zenéjét, majd megcsókolja a lányt. Fernanda meglátogatja Don Eugeniót és visszautasítja a meghívását. Julieta elmeséli Luciának, hogy milyen volt az Államokban és Kanadában tanulni. Jackie elmondja José Luisnak, hogy nehezen megy neki az irodalom.

2023.09.01., Péntek 20:00 - 3. rész

Manuel és Terco kigúnyolja José Luizt, és vele együtt Jackiet is. José Luis meglátogatja Fernandát a drogelvonóban. Jackie, Emilia, és Lucia sétálni mennek, és kibeszélik Julietát a háta mögött. Julieta sírva megy haza. Megjelenik Enrique a barátnőjével, aki a karjaiban elájul, a táncos megijed és kórházba viszi. Cubano közli Don Eugenióval, hogy végrehajtotta az utasítását. Gerardo meglátogatja Emiliát. Don Eugenio találkozik Fernandával, szerelmes lesz belé és mindent elkövet, hogy az övé legyen.