Lara választása 1-5. rész tartalma

Lara választása 1-5. rész tartalma

 

2023.09.25. Hétfő 13:00 - 1. rész

A dúsgazdag Zlatar család fia, a visszahúzódó Jakov hazatér Splitbe Amerikából. A szerény körülmények között élő Lara zongoraszakon végzett a zeneakadémián, de mindenféle munkát elvállal, hogy eltartsa magát. A két fiatal útja többször keresztezi egymást Splitben, míg végül Zlatarék partiján összeismerkednek, és együtt töltik az éjszakát.

2023.09.26. Kedd 13:00 - 2. rész

Miután Nela rajtakapta Jakovot és Larát a kertben, elkergeti a lányt a házból. Jakov utánamegy a városba, hogy megkeresse, és az egész napot együtt töltik. Este tanúi lesznek, ahogy Alen Karmenre támad. Jakov a lány védelmére kel, de végül mind a négyen a fogdában kötnek ki. Nela tovább ármánykodik Lara ellen, és kiderül, hogy a zeneiskola tulajdonosával már régóta ismerik egymást.

2023.09.27. Szerda 13:00 - 3. rész

Lara és Jakov fogdában vannak reggelig, de mindketten úgy tudják, hogy a másik elment. Lara a ruháját és a pénzét szeretné visszaszerezni, miközben Jakov szenved, hogy csalódott Larában. Nela minden áron távol akarja őket tartani egymástól. Lara visszaszerzi a ruhát, de sírva megy el, mikor meghallja, hogy Jakov el fog menni Afrikába. Maroval találkozik a kapunál, aki felajánlja, hogy elviszi a síró lányt.

2023.09.28. Csütörtök 13:00 - 4. rész

Lara és Anita próbálják rendbehozni a tönkretett ruhát, de az eladó nem fogadja el, és a medál ott marad. Maro próbál segíteni Laráéknak, és elárulja Jakovnak Lara pénzügyi problémáját, aminek Nikol az oka. Toncinak elege lesz az otthoni helyzetből, amit Nela kreált és ennek Andela örül. Nikol jogosítványt szeretne szerezni, de ki nem állhatja újdonsült oktatóját, Dinkót. Jakov Nena és Lola segítségét kéri, hogy elérhesse Larát, így megszervezik, hogy munka címén Lara Jakov yachtjához menjen.

2023.09.29. Péntek 13:00 - 5. rész

Jakov elviszi Larát egy egész napos yacht kiruccanásra. Toncit gyötri a lelkiismeret-furdalás. Dinko megtudja, hogy a féltestvérét tanítja vezetni, ezért durván elkergeti őt. Dinko hazaérve összeveszik az édesanyjával, és a vita közben kiderül, hogy a nagymamája érdeklődik felőle és a dédunokái felől is. Andela próbálja rávenni fiát, Toncit, hogy lépjen kapcsoltba velük. Lara és Jakov jachtja tönkremegy és a vízen ragadnak. Nikol kilyukasztja Dinko kerekét, miközben ő meglátogatja az apját.