Lara választása 11-15. rész tartalma

Lara választása 11-15. rész tartalma

 

2023.10.09. Hétfő 13:00 - 11. rész

Jakov elutazott, Lara szenved a hiányától, nem érzi magát jól a Zlatar-házban. Nela rájön, mi Lara gyenge pontja: az édesanyja, akit meghív magukhoz, és mindenről beszámol neki, a fogdától az esküvőig, jól befeketítve Larát az édesanyja előtt. Dinko egyre jobban beférkőzik a bűntudattól gyötrődő apja bizalmába, akit tönkre akar tenni, hogy megbosszulja a sérelmeit.

2023.10.10. Kedd 13:00 - 12. rész

Mija azt akarja, hogy Lara hagyja el Jakovot, mert hülyeséget csinál és tönkre teszi emiatt a karrierjét. Tonci hazajöhetne a kórházból, de Nela későn megy érte, mert Zoránnal töltötte az éjszakáját és elaludtak. Mija találkozik Zoránnal a lépcsőn, ezért tudja, hogy Zoran és Nela között viszony van. Közben Nela eltitkolja Lara elől, hogy Jakov kereste telefonon. Dinkonak kellene elvinnie a gyerekeket az óvodába, de ő még azt sem tudja, hol van, ezért inkább magával viszi őket a kocsmába. Mija és Nela rövid szövetséget kötnek, hogy rávegyék Larát a válásra.

2023.10.11. Szerda 13:00 - 13. rész

Nela partit szervez Tonci felépülésére, ahova a polgármestert is meghívja. Mivel Lara nem akar elválni, és már Mija is szinte meggondolta magát, ezért elhiteti mindkettőjükkel, hogy azért fogja este szerepeltetni, hogy a polgármester majd új kapukat nyisson meg előtte, és tényleg híres zongorista legyen belőle. Zorán győzködi Miját, hogy ne beszéljen a viszonyról, de elég hamar flörtbe fordul a beszélgetésük. Nikol tönkre teszi a zongorát, hogy Larának ne sikerüljön az előadás, mert kölcsön kellett adnia neki a ruháját. Loláék elrontják a főételt és Mija menti meg a napot. Blanka és Ivo elmennek vacsorázni, de nem randiznak.

2023.10.12. Csütörtök 13:00 - 14. rész

Blanka és Ivo randija a vége felé tart, de nem lépnek túl a barátságzónán. Nela terve összeomlani látszik, de Lara hangja megmenti az egészet. Tonci unja a bulit, Dinko pedig nonstop zaklatja Larát. Maro és Anita majdnem összemelegednek, de Nikol féltékenyen közbelép. Maro droggal oldja a feszültségét, de egy félreértés miatt Mija kerül bajba. Hamarosan a borospince fogságába kerülnek Zoránnal. Végül megjelenik a party sztárja, Karmen, aki jósol mindenkinek.

2023.10.13. Péntek 13:00 - 15. rész

Tonci nehezen bírja otthon, így lázasan is elindul a munkahelyére, ahol hivatalosan is kinevezi Dinkót a helyettesének. Nela teljesen kikel magából, amikor rádöbben, hogy Zorannak tetszik Mija. Lara kérésére Mija végül mégsem megy vissza Korčulára, hanem beköltözik a lánya bérelt lakásába. Tonci később Blankánál köt ki, és fellángolnak köztük a régi érzések.