Lara választása 6-10. rész tartalma

Lara választása 6-10. rész tartalma

 

2023.10.02. Hétfő 13:00 - 6. rész

Dinko kiosztja Toncit, de ő nem adja fel. Munkát ajánl neki a kikötőben, és azt akarja, hogy Dinko a családjával együtt eljöjjön Nikol születésnapjára, hogy együtt ünnepelhessék meg a szülinapjukat. Lara és Jakov hamar visszatérnek a tengerről. Jakov a lánynál tölti az estét, amire a főbérlő ferde szemmel néz, főleg, hogy Lara még a lakbért sem fizette ki. Nikol elárulja a bátyjának, hogy Dinko felpofozta. Jakov elmegy a tanpályára megverni Dinkót.

2023.10.03. Kedd 13:00 - 7. rész

Tonci végre rászánja magát, és elmondja a gyerekeinek, hogy előttük már volt egy felesége és egy fia, akit elhagyott. Közli Nikollal, hogy közösködnie kell a születésnapján, mert Dinkót is meghívta ide a családjával együtt. A gyerekek ki vannak borulva. Lara se örül, mert Jakov kifizette minden számláját, így a főbérlője továbbra is azt hiszi, hogy ő „olyan” lány. Végül Lara és Jakov kibékülnek és együtt mennek a buliba. Közben, Dinko leissza magát délelőtt tízkor, így mikor dühében elviszi a családját a buliba, karamboloznak Maróval, aki Nikol vadi új kocsijával indult el a tortáért.

2023.10.04. Szerda 13:00 - 8. rész

Dinko és a gyerekek kevésbé sérültek meg, de Lidija belső vérzéssel van a műtőben. Tonci és Nela azonnal bemennek a kórházba. Andela felpofozza Nikolt, aki tiszteletlenül viselkedik vele, és minden áron bulizni akar menni. Nela is gorombáskodik a kórházban, mire Tonci hazaküldi őt. Dinkot letartóztatják ittas vezetésért és veszélyeztetésért. Szorult helyzetében elfogadja apja segítségét, miután az jó ügyvéded ajánl neki. Elkezdenek kibékülni. Lara elviszi megnyugtatni Jakovot, aki a végén megkéri a kezét.

2023.10.05. Csütörtök 13:00 - 9. rész

Miután Lara igent mondott Jakovnak, a fiatal pár együtt tölt egy szenvedélyes éjszakát, mit sem sejtve Tonci állapotáról. Miután Jakov tudomást szerez róla, meglátogatja az apját, aki erre magához tér, és megkéri, hogy hajózzon el helyette Afrikába. Jakovnak nincs más választása, ezért Larával úgy döntenek, még aznap összeházasodnak.

2023.10.06. Péntek 13:00 - 10. rész

Jakov hazaviszi Larát, előbb titokban, majd lassanként mindenki előtt felfedve, hogy ők mostantól fogva házasok. Arra kéri a családját, de főleg az apját, hogy vigyázzon rá és támogassa őt, amíg ő távol van. Dinko fejében kezd összeállni a terv, hogyan férkőzzön az apja bizalmába, hogy végül bosszú állhasson a Zlatar családon, és persze meggazdagodjon. Nela megtudja, hogy Tonci megváltoztatta a végrendeletét, és Dinkót is bevette az örökösök közé. Jakov elhajózik Afrikába.