Mavi szerelme 182-186. rész tartalma

Mavi szerelme 182-186. rész tartalma

 

2023.09.18., Hétfő 18:50 - 182. rész

Pembe féltékenyen figyeli a Görecki család összetartását és boldogságát, amit az új üzlet elindítása okoz. A lány az irigységtől teljesen eszét veszti, és a család raktárához megy, hogy felgyújtsa az épületet. Hasibe rájön, hogy mit csinált a lánya, és rádöbben, hogy Pembéből egy szörnyeteg vált. Ali és Cemal azonban úgy hiszi, hogy a gyújtogatás mögött Faysal áll, így a fiatalabbik Görecki fiú a család ellenségéhez megy, nem sejtve milyen bajba sodorja magát.

2023.09.19., Kedd 18:50 - 183. rész

Faysal megvádolja Alit, hogy meglőtte, a rendőrség pedig elrendeli a férfi letartóztatását. Ismet sejti, hogy nemcsak Faysal állhat a gyújtogatás mögött, ezért Pembéhez megy, hogy számon kérje. Hasibe azonban ezúttal is megmenti a lányát attól, hogy mindenki megtudja, mit tett. Pembe azt tervezi, hogy estélyt ad, ahová a város elitjét, köztük Safiye barátait is meghívja.

2023.09.20., Szerda 18:50 - 184. rész

Safiye megpróbál pénzt keresni, de a szomszédok nem vevők a drága kozmetikai dolgokra. Ismet egy régebbi szerencsejáték-szelvénnyel nyer egy kis pénzt, ám sokáig nem örülhet. Pembe rendkívül féltékeny, amikor azt látja, hogy a férfi boldog egy másik lánnyal, és felajánlja az újrakezdést. Mivel a legfiatalabb Görecki fiúnak esze ágában sincs visszamenni a nőhöz, Pembe ismét megjelenik a háznál. Ezt már Hasibe sem nézi szó nélkül.

2023.09.21., Csütörtök 18:50 - 185. rész

A szegénységben a Görecki család megtapasztalja az önzetlen segítséget. Pembe arra kéri az anyját, hogy próbálja meg kibékíteni Ismettel. Faysal visszavonja a feljelentést Ali ellen, így a férfit szabadon engedik. Mavi, aki mit sem tud erről, felkeresi Faysalt, hogy megkérje ugyanerre. Ám a nőnek nincs szerencséje, Pembe észreveszi, hogy a szállodában Faysalhoz igyekszik, és ezt az információt siet Alinak is elmondani.

2023.09.22., Péntek 18:50 - 186. rész

Mavi a férje után fut, hogy elmagyarázza a helyzetet, de Alival nem lehet beszélni. Miután összevesznek, a nő átmenetileg elköltözik. Faysal elmondja Seyfinek, hogy szerelmes Maviba, és miután Pembétől megtudja, hogy hol lakik a nő, felkeresi. Ali is Mavihoz indul, hogy bocsánatot kérjen. Ismet úgy gondolja, hogy épp itt az ideje, hogy móresre tanítsa Pembét.