Mavi szerelme 192-196. rész tartalma

Mavi szerelme 192-196. rész tartalma

 

2023.10.02., Hétfő 18:50 - 192. rész

Pembe és Ismet válóperében Hasibe a fiú mellett tanúskodik, amivel alaposan meglepi a lányát. Fazil úr rájön, hogy Ismet a szemétgyűjtéssel keres némi pénzt, és büszkébb a fiára, mint valaha. Safiye szeretné, ha Ali és Mavi végre kibékülnének, de csak ront a helyzeten. Hasibe mindent megtesz, hogy Refika nyerje a főzőversenyt, ám a terve balul sül el. Pembe vacsorára hívja a villába Faysalt.

2023.10.03., Kedd 18:50 - 193. rész

Hasibe és Mavi elkapja Servetet, amint a nő távozik a villából. Az egykori szolgáló elmondja, hogy Pembe pénzért cserébe információt vár a Görecki családról, és ő a felelős azért, hogy Mavi nyaklánca Faysal házába került. A hír hallatán Hasibe elhagyja Pembét, aki teljesen magára marad. Ali megpróbálna békülni, de Mavi úgy érzi, a férje bizalmatlansága miatt valami eltört benne is.

2023.10.04., Szerda 18:50 - 194. rész

Ali nem hagyja annyiban a dolgot, és mindenképpen békülni akar. Servet szeretne új életet kezdeni, ám ehhez pénzre van szüksége, ezért úgy dönt, hogy pénzért cserébe elmondja Pembének a titkot Demirhanról. Mavi munkát keres, hogy új életet kezdjen. Faysal fejében ördögi terv körvonalazódik, hogyan hódítsa meg Mavit. Pembe nagyon magányos, ezért úgy dönt, változtat az eddigi dolgain.

2023.10.05., Csütörtök 18:50 - 195. rész

Pembe felkeresi a Görecki családot, hogy elmondja, rájött, hogy a pénz nem minden, és szeretné visszakapni a családját. Servet ismét megzsarolja Cemalt, hogy kitálal Demirhanról, ám a beszélgetést Safiye is meghallja, és rájön, hogy a kicsi Fatma babája. Faysal felvásároltatja a környékbeli házakat, és a szomszédság hamarosan azt is megtudja, hogy minden házat porig akarnak rombolni.

2023.10.06., Péntek 18:50 - 196. rész

Safiye kétségbeesésében elzavarja Fatmát, és nem engedi Demirhan közelébe. Hasibe és a Görecki család egy emberként lépnek fel az építési vállalkozó előtt, aki le akarja rombolni a házakat. A helyszínen megjelenik Faysal is, aki leállítja a munkagépeket. A férfi számonkéri Pembét, hogy ellene készül tanúskodni, a lány pedig megnyugtatja, hogy az egész csak átverés.