Sanditon 3. évad 1-3. rész tartalma

Sanditon 3. évad 1-3. rész tartalma

 

3. évad, 1. rész

Charlotte – immár vőlegénye, Ralph Starling kíséretében – visszatér Sanditonba, hogy részt vegyen Georgiana 21-dik születésnapjának megünneplésében, aki nagykorúvá válva nagy vagyont örököl apjától. A kisváros immár virágzó üdülőparadicsommá fejlődött. Tom szállodát tervez, melyhez meghív egy híres befektetőt, aki nem éppen simulékony természetéről híres. Colbourne úr és a lányok Charlotte elutazása után elvonultak Bath-ba, ők is most térnek vissza Sanditonba. Közben Lady Montrose főnemesi, ám pénzügyi gondokkal küzdő családjával ugyancsak ide érkezik, reménykedvén, hogy megfelelő házastársat talál már nem éppen ifjú gyermekeinek.

3. évad, 2. rész

Egy ügyvéd sem meri elvállalni Georgiana ügyét, mivel bírónak egy hírhedt rabszolgatartás-párti jogtudóst jelöltek ki. Colbourne úr, meghallván a hírt, Londonba siet öccséért, ki felajánlja ügyvédi szolgálatait Lambe kisasszonynak. Charlotte Sanditonban marad, hogy lelki támaszt nyújtson barátnőjének, miközben vőlegénye már hazautazott. Arthur lelkesen készül a király látogatására, akinek tiszteletére meghívtak egy híres amerikai operaénekesnőt. Pryce úr és Lady Denham, felülkerekedvén múltbéli sérelmeiken, összefognak, hogy fényűző szállodát építsenek a tengerpartra.

3. évad, 3. rész

Georgiana, Samuel, Charlotte és Mary Londonba utaznak a tárgyalásra, ahol Lockhart ügyvédje nem kíméli a lány érzékenységét. Közben odahaza Arthur és Lord Montrose barátsága szorosabbra fordul. Lady Montrose eltökélten összehozná leányát Colbourne úrral. Tomnak nem sikerül lebeszélni Pryce-ot a szegénynegyed lerombolásának tervéről. Edward kitartóan teszi a szépet Augustának.