Sanditon 3. évad, 4-6. rész tartalma

Sanditon 3. évad, 4-6. rész tartalma

 

2023.09.05., Kedd 20:45 - 3. évad, 4. rész

Georgiana a tárgyalás után Montrose barátaival próbál jobb kedvre derülni. Arthur és a herceg a vadászat óta kerülték egymást, ám sikerül tisztázni a félreértést. Georgina ünnepséget tervez, Ralph Starling megjelenik Sanditonban. Mary, miután süket fülekre talál Tomnál, Colbourne-t vonja be terveibe. Edward titokban továbbra is teszi a szépet Augustának, és eltervezik, hogy együtt megszöknek.

2023.09.12., Kedd 20:45 - 3. évad, 5. rész

Colbourne úr és Charlotte a szökevények, Edward és Augusta nyomába erednek. Mary és Tom csúnyán összekapnak az óvárosi terveken. Lady Denham és Pryce úr esküvőre készülnek. Közben Georgiana váratlan látogatót kap. Hankins tiszteletes rossz szemmel nézi a húga és Fuchs doktor között bimbózó érzelmeket. Arthur továbbra is úgy érzi, Georgiana és Montrose házassági tervükkel elárulták. Közben súlyos járvány tombol az óvárosban. Mary, aki gyakran járt oda, elkapja a betegséget.

2023.09.19., Kedd 20:45 - 3. évad, 6. rész

évadzáró epizód

Augusta vigasztalhatatlan, Colbourne tehetetlennek érzi magát. Tomot szörnyű lelkifurdalás gyötri, és elindul az óvárosba, hogy megnyugtassa az ott élőket. Lady Denham alaposan megváratja vőlegényét az oltár előtt. Charlotte úgy dönt, személyesen közli Colbourne úrral a hírt, hogy felbontotta jegyességét, ám elkerülik egymást. Georgiana anyja visszatér, így fény derül Lady Montrose szívtelen próbálkozására. Lady de Clement-t visszarendeli Londonba a király.