Az örökség ára 1. évad, 199-203. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 199-203. rész tartalma

 

2023.09.18., Hétfő 11:35 - 1. évad, 199. rész

Mivel Yusuf vidámparkról álmodott, szeretné, ha elvinnék, de Seher és Yaman tudják, hogy az ő állapotában nem vihetik el, ezért Yaman körhintát és vattacukor árust hozat a villa teraszára, hogy meglepje a kisfiút. Seher, Yaman és Ziya vért adnak, hogy kiderüljön, hátha alkalmasak donornak Yusuf számára. Ziya, aki gyűlöli a kórházakat, és labilis idegállapota miatt nem tudhat Yusuf betegségéről, azt hiszi, új gyógyszerek felírása miatt kell vért adnia. Yusuf utolsó napja a kórházi kezelés előtt boldogan és gondtalanul telik.

2023.09.19., Kedd 11:35 - 1. évad, 200. rész

İkbal ideges, mert a magánnyomozó, akit Zuhal felfogadott a rágalmazó dosszié anyagának elkészítésére, zsarolni próbálja őket. İkbal elhatározza, hogy nem fizet, inkább más megoldást talál. Yaman megmutatja Yusufnak, hogyan játszottak gyerekkorukban üveggolyókkal, ám kiderül, hogy Seher is profi a játékban, és versengeni kezdenek. Yaman bosszús, amiért Seher nyert. Amikor Yusuf elájul, úrrá lesz rajtuk a félelem, hogy elveszítik a kisfiút. Bora nem engedi lerázni magát, túl nagy a Neslihan meghódítására kötött fogadás tétje.

2023.09.20., Szerda 11:35 - 1. évad, 201. rész

İkbal attól tart, a magánnyomozó bajba keveri őket, ezért azt tervezi, hogy fizet neki, de a pénz átadásánál az emberei elkapják. Yaman és Seher rettegnek attól, hogy esetleg elveszíthetik Yusufot. A gyerek betegsége valamelyest enyhíti a köztük lévő feszültséget, ami Zuhalt rettentően bosszantja. Adalet aggódik, hogy Bora elcsavarta Neslihan fejét, és feltett szándéka beszélni a gazdag ficsúrral. Yaman és Seher beviszik Yusufot a kórházba, ahol kiderül, hogy egyikük sem lehet donor.

2023.09.21., Csütörtök 11:35 - 1. évad, 202. rész

Az orvosnő felvázolja Yamannak és Sehernek a kezelés menetét. Seher valósággal rosszul lesz a hallottaktól, Yaman tehetetlen. Az orvosnő azt ígéri, hamarosan meg tudják majd mondani, mennyi ideje van hátra a kisfiúnak, amitől mindketten összeomlanak. Cenger tanácsa ellenére Adalet elcsípi Borát, és azt kéri tőle, hagyja békén az unokahúgát. A vizsgálatokból kiderül végül, hogy Yusuf nem leukémiás, betegsége gyógyszerrel gyógyítható. Seher és Yaman nagyon megkönnyebbülnek.

2023.09.22., Péntek 11:35 - 1. évad, 203. rész

Bora érzelmileg zsarolja Neslihant. Azt állítja, hogy feláldozza a szerelmét, nehogy a lány összevesszen miatta a nénikéjével. Neslihan haragszik Adaletre, és biztosítja Borát afelől, hogy nem akar szakítani vele. Zuhalt bosszantja, hogy Yaman, Seher és Yusuf családias hangulatban játszanak, mielőbb véget akar vetni az idillnek. Nadire néni hosszabb időre elutazik, ezért Seher elmegy elbúcsúzni, és elmeséli neki, hogy mennyire nem tud kiigazodni férje viselkedésén. Fırat folyamatosan nyomoz Bora után, érzi, hogy valami nem stimmel vele.