Az örökség ára 1. évad, 204-208. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 204-208. rész tartalma

 

2023.09.25., Hétfő 11:30 - 1. évad, 204. rész

Yaman, miután kapott egy fotót a magánnyomozótól, melyen Seher megpofozza Selimet, azon őrlődik, hogy a Sehert megrágalmazó dosszié esetleg hazugságokon alapul. Bora elviszi Neslihant egy buliba, ahol Firaték épp drogok miatt razziáznak. Neslihan nagyon megharagszik Borára, amiért ilyen helyzetbe hozta. Yaman kérdőre vonja Zuhalt a fotóval kapcsolatosan, aki a döbbenettől csak hebegni tud. A magánnyomozó találkozóra hívja Yamant, aki alig várja, hogy kiderüljön az igazság.

2023.09.26., Kedd 11:35 - 1. évad, 205. rész

Seher biztos benne, hogy csak Yusuf betegsége miatt enyhült meg iránta Yaman. Zuhal bármennyi pénzt ígér a nyomozónak, ha nem árulja el őt Yamannak, de a nyomozó közli, hogy túl késő, bosszút áll, amiért csapdát állítottak neki. Ali felajánlja Fıratnak, hogy egy ideig lakjon náluk Nadire néni elutazása után. Bora dühös, amiért Neslihan nem áll szóba vele, és így elveszíti a fogadást. Yaman hiába várja a nyomozót a megbeszélt helyen, mert İkbal emberei rábukkantak és meglőtték.

2023.09.27., Szerda 11:30 - 1. évad, 206. rész

Miután a nyomozó nem jelent meg a megbeszélt helyen, Yaman előveszi Zuhalt, aki azzal védekezik, hogy ez is Seger trükkje lehet, és a fotóval akar kétségeket ébreszteni Yamanban. İkbal attól tart, hogy Yaman Selimert fogja kivallatni, ezért arra kéri, hagyja el a várost. Yaman dühöng, amiért képtelen fényt deríteni az igazságra, bér Seher és Nadire néni beszélgetése elgondolkodtatta.

2023.09.28., Csütörtök 11:35 - 1. évad, 207. rész

Selim úgy dönt, elhagyja a várost egy időre, hogy elkerülje Yamant. Barisra bízza az éttermet, ám váratlanul megjelenik Yaman, és Selim jobbnak látja, ha elmenekül. Yaman dühöng, amiért ismét nem derített ki semmit. İkbal és Zuhal még mindig aggódnak a nyomozó miatt, mert amíg nem hal meg, elmondhatja Yamannak az igazságot. Fırat minden nap elkíséri Neslihant a tanfolyamra, ami nagyon dühíti Borát.

2023.09.29., Péntek 11:30 - 1. évad, 208. rész

Ziya a kórházban rohamot kap, amikor idegenek veszekednek, csak Seher képes megnyugtatni őt, amiért Yaman hálás neki. Amikor egy korábbi kórházas időpontról beszél, Seher elmondja, hogy akkor ő is kórházban volt, vesegyulladással. Yamannak szöget üt a fejébe az időpont, mert a dossziéban talált levél dátumával egyezik, melyben Seher nem írt a betegségéről. Mivel egyre zavarosabb minden, Yaman számára létkérdés a nyomozó megtalálása.