Az örökség ára 1. évad, 209-213. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 209-213. rész tartalma

 

2023.10.02., Hétfő 11:35 - 1. évad, 209. rész

Miután İkbal átadja Yamannak a Seher által rendelt hamis igazolványokat, Yaman tombol dühében, hogy Seher el akarta rabolni Yusufot, és semmiféle magyarázatra nem kíváncsi. Yaman utasítja Nedimet, hogy az ügyvédekkel találják ki, hogyan szerezheti meg a gyámságot. Ziya rájön, hogy történt valami Seher és Yaman között. Seher kijelenti Yamannak, hogy nem fog meghajolni előtte. Yaman kétségek közt őrlődik, a nyomozónak pedig nyoma veszett.

2023.10.03., Kedd 11:25 - 1. évad, 210. rész

Fırat, aki nagy örömmel kísérgeti Neslihant, konfrontálódik Borával, aki szerint Neslihan szerelmes belé, így Fırat minden igyekezete hiábavaló. Váratlanul ismét felhívja a magánnyomozó Yamant, és elmondja, hogy Zuhal megpróbálta megöletni, ezért nem volt ott a megbeszélt helyen, de sok vért vesztett, és már nem tudja elmondani, hol van. Yaman utasítja Nedimet, hogy a föld alól is kerítsék elő, ám Nedim nem jár sikerrel. Seher aggódik, hogy Yaman el akarja őt távolítani Yusuf közeléből.

2023.10.04., Szerda 11:30 - 1. évad, 211. rész

Mivel Nedimnek nem sikerül a magánnyomozó tartózkodási helyét kideríteni, Yaman szívességet kér Fırattól. Fırat megütközik a kérésen, de mivel Seher érdekében szükség van rá, belemegy, hogy bemérjék a nyomozó telefonját. Fırat és Kiraz segítségével Neslihan összeállít egy férfiruha szettet, ami mindenkinek nagyon tetszik. Neslihan nagyon hálás, hogy segítettek teljesíteni a tanfolyamon kapott feladatot. Seher félmondatokat hall Yaman beszélgetéséből, és nagyon fél, hogy a nyomozó arra kell, hogy elszakítsák Yusuftól. İkbal és Zuhal rettegnek, hogy kiderül az igazság.

2023.10.05., Csütörtök 11:20 - 1. évad, 212. rész

İbrahim egy erdőben méri be a magánnyomozó telefonját. Yaman azonnal elindul, és az erdőben bolyongva rátalál a sérült férfira, aki a kezei között hal meg, még mielőtt bármi hasznos információt mondhatna. Yaman egy megérzéstől vezérelve megtalálja a nyomozó erdei búvóhelyét, és a matracba varrva rálel az eredeti anyagokra. A mappa tartalmától teljesen összeomlik. Rájön, hogy Seher ártatlan, és csupán Zuhal koholmánya volt a lejárató dosszié. Amint visszaér a villába, rendőrkézre adja Zuhalt.

2023.10.06., Péntek 11:35 - 1. évad, 213. rész

Seher annyira fél, hogy Yaman felhasználja ellene a hamis útleveleket, hogy elválassza Yusuftól, hogy Fırattól kér segítséget, ám Fırat megnyugtatja, hogy Yaman biztos nem akar neki rosszat. Yaman rettenetesen szenved attól, hogy igazságtalan volt Seherrel, és elhitte az aljas rágalmakat. Tudja, hogy el kéne mondania neki, de nem meri, mert attól fél, hogy örökre elveszíti. Fırat kelletlenül ugyan, de elviszi Neslihant a kórházba Borához, aki eljátssza, hogy megsérült egy balesetben, így akar szánalmat ébreszteni Neslihanban.