Az örökség ára 1. évad, 214-218. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 214-218. rész tartalma

 

2023.10.09., Hétfő 11:30 - 1. évad, 214. rész

İkbal el akarja mondani Sehernek, mit tett Zuhal, hogy ezzel is Yaman ellen fordítsa, de Yaman közbelép, majd megtiltja İkbalnak, hogy erről beszéljen. Seher azt hiszi, Zuhal a cégben követett el csalást. Yaman egyre kedvesebb Seherrel, ám Seher nagyon bizalmatlan, nem érti a hirtelen változást. Yaman elhatározza, hogy elmondja neki, elhitte Zuhal rágalmait, ezért keserítette meg az életét, de inába száll a bátorsága, amint a szemébe néz. Váratlanul megjelenik Ela, aki vacsorázni hívja őket, hogy bemutassa az új szerelmét.

2023.10.10., Kedd 11:30 - 1. évad, 215. rész

Sultan néni biztos benne, hogy Ali és Kiraz szeretik egymást, és mivel nagyon megkedvelte Kirazt, örülne, ha a fiatalok egy párt alkotnának, de nehéz összehozni őket, mert mindketten letagadják az érzelmeiket. Sultan néni elhatározza, hogy mindent elkövet azért, hogy végre beismerjék a vonzalmukat. A vacsoránál Elának feltűnik Seher szomorúsága, de ő azt állítja, hogy csak fáradt. Yaman nehezen viseli Seher szavait, tudja, hogy a legnagyobb árulást követte el ellene. Cenger hiába javasolja, hogy mondjon el mindent őszintén, Yaman a hallgatást választja.

2023.10.11., Szerda 11:25 - 1. évad, 216. rész

Yamant gyötri a lelkiismerete, amiért csúnyán viselkedett Seherrel, és elhitte a lejárató dosszié összes hazugságát. Sehernek felajánlja az ágyat, és ezentúl ő alszik a kanapén. Seher nem tudja mire vélni ezt a fordulatot. Yaman meghívja Fıratot reggelire, aki azt tanácsolja neki, hogy mindent mondjon el Sehernek, de ő attól tart, hogy elveszítené. Seher egy gyerekkori mesekönyvről beszél, amit sehol sem lehet kapni.

2023.10.12., Csütörtök 11:30 - 1. évad, 217. rész

Yaman megszerzi Sehernek ,,A távolság ára" című mesekönyvek, és Seher nagyon örül. A hirtelen jött kedvességet nehezen tudja feldolgozni, sétálni megy. Amikor segít egy hajléktalannak felállítani a szekerét, kiszóródik egy szemeteszsák tartalma, és Seher megtalálja az összetépett lejárató dossziét, amiből rájön, hogy Yaman miért volt korábban annyira ellenséges. Amikor Yamant szembesíti a tényekkel a férfi megsemmisül. Seher vigasztalhatatlan, visszavonul a régi szobájába.

2023.10.13., Péntek 11:30 - 1. évad, 218. rész

Kiraz nem tudja, mit tegyen, miután Sultan néni elmondta, hogy őt szemelte ki feleségnek Ali mellé. Bora folyamatosan ostromolja Neslihant, aki nem tudja, hogy a fiú azt hazudta, autóbalesetet szenvedett, hogy szánalmat váltson ki belőle, miután megharagudott rá. Yaman hiába próbál magyarázatot adni Sehernek, a lány meg sem hallgatja. İkbal azt ígéri Zuhalnak, az ügyvédek hamarosan kiviszik a börtönből, de Zuhal a szemére veti, hogy mindig csak egy eszköz volt a játszmáiban.