Érted mindent 10-14. rész tartalma

Érted mindent 10-14. rész tartalma

 

2023.11.06., Hétfő 19:45 - 10. rész

Luísa elkotyogja Miának, hogy Afonso és közte elcsattant egy csók. Miát bántja, hogy Afonso nem volt vele őszinte, ezért faképnél hagyja. Afonso hazaérkezik és megtudja, hogy nagyapja felvette a szövetkezetbe Gabrielt. Mónica interjút készít Renatával és próbál belőle információkat kiszedni. Eugénio meglátogatja Renatát és elviszi neki a 40 éve eltűnt feszületet, ami miatt száműzték őt és anyját a faluból. Mindeközben Mónica és Paulo elmennek az árvaházba, ahol Renata felnőtt. Renata és Gabriel próbálja Miát és Afonsot egymás ellen hangolni.

2023.11.07., Kedd 19:45 - 11. rész

Gabriel elhatározza, hogy Rio Meandroban marad. Mia és Afonso úgy dönt szüleiknek elmondják, hogy együtt járnak. Bernardo és Constança bajba keveredik, amit próbálnak lányaikkal együtt megoldani. Mia bevallja Gabrielnek is, hogy Afonsoval egy párt alkotnak. Renata és Gabriel tovább ügyködik azon, hogy szétválassza Miát és Afonsot. Constança felkeresi Eugéniot, hogy segítséget kérjen tőle az eltűnt pézzel kapcsolatban. Tó fejében továbbra is csak Armand jár, szeretné meghódítani. Renata elmegy Miához, hogy anyja újságcikkjéről panaszkodjon. A 40 éve eltűnt feszületet valaki visszaviszi a kápolnába és felhelyezi régi helyére.

2023.11.08., Szerda 19:45 - 12. rész

Amélia asszony rosszul lesz, amikor megtudja, hogy ez az a kereszt, amit 40 évvel ezelőtt elloptak a kápolnából. Gabriel szövetséget akar kötni Luísával, hogy szétválasszák Miát és Afonsot. Renata lefizeti a mérnököt, aki a környezeti hatástanulmányt végzi, hogy az ő javára szóljon a jelentés. Közben Mia és Afonso között a feszültség csak nő. Gabriel felajánlja Miának a segítségét a gát ellenes mozgalomban.

2023.11.09., Csütörtök 19:45 - 13. rész

Paulo és Helena között elcsattan egy csók. Amélia néni elhagyja lánya házát. Mia elfogadja Gabriel segítségét, hogy együtt megvédjék Újfalut. Mónica és Luísa kiutasítják a szállóról Renatát, Constança próbálja megoldani a problémát. Afonso megtudja, hogy Gabriel segít Miának, ezért csúnyán összevesznek.

2023.11.10., Péntek 19:45 - 14. rész

Mia és Afonso egyre feszültebbek Gabriel közelsége miatt. Rui meglepődve tapasztalja, hogy Clara Pires sírját, valaki gondozza és még friss virágot is tesz rá.