Érted mindent 15-19. rész tartalma

Érted mindent 15-19. rész tartalma

 

2023.11.13., Hétfő 19:45 - 15. rész

Mia egy félreértés miatt összeveszik barátnőjével, Luísával. Mónica szembesíti Paulot a Helenától kapott sms miatt. Helena és Paulo tudja, ha fény derül a múltjukra, mindkettejük házassága veszélybe kerülhet. Mia összeveszik szüleivel, amiért ők kikotyogták Afonsonak, hogy Gabriellel töltötte az estét. Renata megbízza Nunot, hogy kutassa át Miguel dolgait, hátha talál valami bizonyítékot a kereszt ellopásával kapcsolatban.

2023.11.14., Kedd 19:45 - 16. rész

Afonso nem tudja elfelejteni Miat, aki hasonlóan áll a szakításhoz. Míg a lánnyal elhiteti Gabriel, hogy támogatja kérvényét, titokban még mindig azon dolgozik Renataval, hogy megbuktassa. Nuno, főnöke utasítására, Miguel házában nyomoz a kereszt ügyében. A férfi azonban feszeng az egyre sűrűbben elkövetett bűncselekmények miatt. Zajlik a folyóünnepség, Miaek kampányolnak, Renata pedig próbál szimpátiát kiváltani, az ünnep végére elszabadulnak az érzelmek.

2023.11.15., Szerda 19:45 - 17. rész

Renataék sikeresen egymás ellen fordították a két falut, és a polgármester került célkeresztbe. Mónica a sajtós ismerőseit veti be Renata ellen, aki pedig a nő hivatását használja fel, hogy visszatámadjon. A hívek felfedezik a drágakő visszacsempészését, és kérdőre vonják az atyát. Bernardo még mindig az Amado család házában várja, hogy felesége megbocsájtson neki. Luísa nem adja fel szerelme meghódítását, ezért Gabriel felkéri szövetségesnek. Helena és Paulo próbálják titokban tartani volt kapcsolatukat.

2023.11.16., Csütörtök 19:45 - 18. rész

Afonso már nem dolgozik Renataval és úgy néz ki a hírnevét is megmentheti még. Rui kihasználva a helyzetet, a családi vállalkozásba invitálja fiát. Gabriel a megrendezett balesettel akar együttérzést kelteni Miaban, és Tó-n keresztül még Afonsot is befeketítheti ezzel a húzással. Bernardo megtörik és elárulja Paulo titkát Constancának, aki megfenyegeti a férfit, hogy ha nem vall színt, ő majd kitálal.

2023.11.17., Péntek 19:45 - 19. rész

Elérkezett a sajtótájékoztató napja és nem csak a gát tartja lázban az embereket. Renata kihasználja az újságírók jelenlétét, és végre kiderül miért fogadták fel a nőt és az állítólagosan beteg gyermekét. Gabriel apja ultimátumot ad a fiának. Afonso nem adja be a derekát és nem hajlandó visszamenni a Jones vállalathoz. Miat csőstül éri a baj és nem tudja, kihez forduljon. Paulo vallomást tesz a feleségének.