Érted mindent 5-9. rész tartalma

Érted mindent 5-9. rész tartalma

 

2023.10.30., Hétfő 19:50 - 5. rész

Miának és Afonsonak kezd elmélyülni a kapcsolata. Renata maga mellé állítaná Ruit, azzal, hogy Újfalut árasztanák el. Gabriel közben megérkezik Rio Meandroba és megcsókolja Miát, amit Afonso döbbenten néz végig, majd kérdőre vonja a lányt. Közben új őrmester érkezik a rendőrségre, Dulce személyében. Nuno elkezdi terjeszteni azt a pletykát, hogy Rui, a polgármester a saját faluját, Ófalut védi és Újfalut árasztaná el. Renata elmegy meglátogatni édesanyja sírját, Eugénio pedig felismeri ki ő valójában.

2023.10.31., Kedd 19:50 - 6. rész

Afonso választás elé állítja Miát. Rui és Mónica beszöknek Renata szobájába, hogy információt szerezzenek róla, de kénytelenek elbújni, amikor meghallják a nő hangját. Ezután a két család úgy dönt, egyesítik erőfeszítéseiket, hogy többet tudjanak meg Renataról. Mia elmondja Gabrielnek, hogyan döntött kettőjükkel kapcsolatban...

2023.11.01., Szerda 19:45 - 7. rész

Eugénio elbeszélget egy régi ismerőssel. Az Amado család a rendőrséghez fordul, hogy kiderítsék, ki lopja tőlük az áramot. Mia Lisszabonba utazik, hogy végre kiderítse mi is történt valójában az ügyvédi irodában. A rivális szülők összefognak a gát ügyében. Afonso továbbra is Mia döntésére vár, egyre frusztráltabb, talán ezért tölt el egy görbe estét Luísaval. Renata áttér a terve következő szakaszára. Gabriel továbbra sem adja fel a Miáért való küzdelmet.

2023.11.02., Csütörtök 19:45 - 8. rész

Gabriel úgy dönt Rio Meandroban marad, hogy visszaszerezze Miát. Renata kihasználva a helyzetet alkut köt vele. Helena és Rui a házassági évfordulójukat ünnepelné, de Rui nem megy el a piknikre, helyette Paulo jelenik meg a folyóparton… Renata és Nuno valakitől fenyegető üzenetet kap. Afonsot kerékpárbaleset éri.

2023.11.03., Péntek 19:50 - 9. rész

Paulo Afonso segítségére siet. A két fiatal rájön, hogy Helena és Paulo együtt jártak az orvosi egyetemre. Armanda Afonso ápolására siet, de a fiú elküldi őt. Eközben Gabriel és Renata azt tervezgeti, hogyan válasszák szét Miát és Afonsot. A mérnök, aki a környezeti hatástanulmányt készíti, végre megérkezik Rio Meandroba. Bernardo egy pénzzel teli táskával tér haza, Constança pedig egyből gyanakvó lesz. Afonso üzleti vacsorára hívja Luísát.