Lara választása 16-20. rész tartalma

Lara választása 16-20. rész tartalma

 

2023.10.16. Hétfő 13:00 - 16. rész

Blanka reggel elküldi a lakásából Tončit, de kénytelen szembenézni azzal, hogy a múltban történtek ellenére még mindig mély érzéseket táplál a volt férje iránt. Az egész Zlatar család nagyon aggódik a férfiét, mindenki megkönnyebbül, amikor végre előkerül. Bárhogy is ügyeskedik Nela, Zoran végül megtudja, hogy Mija Splitben van, és Larától megkapja a címét. Nela újabb intrikát eszel ki, és elintézi, hogy Larát meghívják énekelni a polgármester fiának születésnapi partijára. Jakovnak egyre nehezebb a dolga a hajón, miután Kris folyamatosan kelti a feszültséget közte és a legénység között.

2023.10.17. Kedd 13:00 - 17. rész

Larát meghívják énekelni a polgármester fiának születésnapi partjára. Együtt vacsoráznak, és Danijel közeledni próbál, amit Lara zokon vesz. Később Jakov is tudomást szerez a vacsoráról, amire ingerülten és sértetten reagál – az ifjú pár egyre nehezebben viseli a távolságot. Amikor Nela megtudja, hogy Tonči Blankánál aludt, válással fenyegetőzik.

2023.10.18. Szerda 13:00 - 18. rész

Jakov ellen lázadozik a legénység. Zlataréknál az egész család hajózni megy, de Nela biztosra megy, hogy Larát „véletlenül” otthon hagyják. Dinko végig manipulálja Toncit, hogy ő a jó fiú. Danijel azt mondja Larának, hogy azt mondja majd Jakovnak, hogy megcsalta vele. Végig görcsöli a részt részint emiatt is. A hajóúton Nikol meghallja, hogy a szülei válnának, ekkor Dinko direkt beindítja a jachtot és Nikol a vízbe esik. Dinko utána ugrik, mint a hős.

2023.10.19. Csütörtök 13:00 - 19. rész

Dinko kimenti Nikolt Nela gyanakszik, hogy direkt volt. Zoran elhívja Miját randizni, de a rész végén Mija belebotlik Nelába, aki manipulálja és már nincs kedve megjelenni. Jakov ellen tovább lázadnak, de azért, hogy a legénység boldog legyen, letér az útról. Ám, a rész végén kalózokba botlanak. Lara és Jakov közben kibékülnek. Lara próbál a család kedvében járni, kevesebb sikerrel. Dinko el kezdi zaklatni Larát.

2023.10.20. Péntek 13:00 - 20. rész

Jakovékat beérik a kalózok. Jakov elfogja a kapitányt. Jakov kitalál egy tervet, de Kris nem engedelmeskedik, aminek a vége az, hogy a kalózok foglyul ejtik. Őt később Jakov elcseréli a kalózkapitányt Krisre, de akkor fogjul esik. Kris visszaér és megfogadja, hogy helyrehozza a dolgot. Megpróbálják kimenteni Jakovot, de rosszul sül el, és a kapitány meglövi Jakovot. Lara szenved és rossz előérzete van végig. Dinko folytatja a zaklatást. De Dinko a hős, aranyfiú. Még el is hiteti Toncival, hogy milyen jó a munkában. Sőt, azt is eléri, hogy Tonci beköltöztesse a nagy házba mindenki más zéró örömére (kivéve Andela). Zoran és Mija kibékülnek.