Lara választása 21-25. rész tartalma

Lara választása 21-25. rész tartalma

 

2023.10.23. Hétfő 13:00 - 21. rész

A legénység lefegyverzi a kalózokat, visszaszerzi az irányítást a hajó felett, de Jakov súlyos sérülése újabb nehézségeket okoz. Vérátömlesztésre van szüksége, amihez ki kell kötniük Jemenben. Dinko beköltözik a Zlatar-villába, apja és nagyanyja legnagyobb örömére. Nela és Nikol dühös, Lara és Kike pedig gyanakvással figyeli az eseményeket. Zoran és Mija egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

2023.10.24. Kedd 13:00 - 22. rész

Lara és Dinko viszonya egyre feszültebb, Dinko meg is fenyegeti a lányt, hogy ne üsse az orrát a dolgaiba. Jakov válságos állapotban érkezik egy jemeni faluba, de egy helyi öreg közbenjárásával végül visszanyeri az erejét, így ismét ő lesz a hajó kapitánya, aminek a cselszövő Kris – aki drogot vett Jemenben – természetesen nem örül. Tonci és Nela házassága romokban. Az asszony igyekszik menteni a helyzetet, de a férje csak Blankára tud gondolni. Jakov egy potyautast talál a hajón.

2023.10.25. Szerda 13:00 - 23. rész

A hajón talált potyautas egy bántalmazott jemeni nő, Leila, aki a kegyetlen férje elől szökött meg. Bár a törvény szerint vissza kellene vinnie, Jakov megsajnálja a nehéz sorsú nőt, és úgy dönt, hogy elviszi Cape Townba. Tonci és Nela egyre hevesebben veszekszik, Dinko pedig egyre több információhoz jut apja kétes ügyleteivel kapcsolatban. Zoran Mijánál tölti az estét, és Lara anyaszült meztelenül talál rá.

2023.10.26. Csütörtök 13:00 - 24. rész

Lara kicsit haragszik az anyjára, hogy titkolta Zorant, de később kibékülnek. Az ismerkedős vacsorára azért nem tud elmenni, mert Nela otthon mindenféle feladatot oszt rá az alatt a címszó alatt, hogy ki kell érdemelnie, hogy az anyója szeresse. Lara kétségbeesetten kész bármit megcsinálni, és ezt Nikol ki is használja. De Lara túlhajtja magát, és összeesik a lépcsőn. Dinko közben megtudja, hogy az apja cége sokkal tartozik a banknak. Tonci pedig Blanka és az unokák után megy.

2023.10.27. Péntek 13:00 - 25. rész

Larat elviszik a kórházba, ahol vért vesznek tőle és infúzióra kötik. Dinko játssza a megmentő hőst, de Kike nem veszi be, és ez idegesíti Dinkot. Tonci Blankával és az unokákkal van. Nela jósoltat Karmennel, aki eredetileg Larához jött. Azt mondja neki, hogy csak akkor lesz Tonci mellette, ha megtanul szeretetet adni. Nela ki van készülve, hogy utálják őt és sütit süt a férjének, hátha úgy jobban fogja szeretni. A hajón Jakov házassággal akarja megmenteni Leilát. A tisztet választja, de Kris viszályt szít, mert ő a pénzre pályázik. Végül gyufahúzással döntik el, hogy ki lesz Leila férje.