Lara választása 26-30. rész tartalma

Lara választása 26-30. rész tartalma

 

2023.10.30. Hétfő 13:00 - 26. rész

A hajón Kris Jakov kabinjában rejti el a drogot. Jakov majdnem fülöncsípi, de azt hazudja, hogy gyertyát keres, hogy romantikussá tegye az esküvőt. Nela ki van borulva, hogy Tonci Blankával volt, így az előző rész pálfordulása el is tűnik. Blanákank dolgoznia kell, ezért Andelát kéri meg, hogy vigyázzon az unokákra. Ők Tonci papához akarnak menni, szóval elviszi őket a Zlatar házba. Nela találkozik velük, de az igazi baj akkor történik, amikor Blanka eljön értük. Tonci Dinkora bízza egy osztrák befektető meggyőzését, és hozzáférést ad a cég összes számlájához. Dinko tovább zaklatja Larát.

2023.10.31. Kedd 13:00 - 27. rész

Noha Nela tanúja volt annak, hogy Dinko támadta meg Larát, a családnak végül azt mondják, hogy a lány kezdett ki Dinkóval. Kikén kívül senki nem hisz Larának, ezért a lány elhagyja a Zlatar-házat. Nela még Jakovval is elhiteti, hogy a felesége szemet vetett a féltestvérére. Kris és Leila házasságot kötnek a hajón, de Jakovnak résen kell lennie, hogy megvédje a nőt az erőszakos tengerésztől. A Cape Townban állomásozó hajón megjelennek a rendőrök, és Jakov kabinjában megtalálják a heroint, amit Kris tett oda, hogy csőbe húzza a kapitányt.

2023.11.01. Szerda 13:00 - 28. rész

Tonči közli Nelával, hogy a házasságuknak vége, mire a nő a tengerbe veti magát, de a férje kimenti a vízből. Lara az anyjához siet, elmondja neki, hogy Dinko meg akarta erőszakolni, és a Zlatar-család ellene fordult. Mija szakít Zorannal, mert úgy érzi, az ügyvéd nem áll ki mellettük. Lara az anyjától is továbbáll, miután Mija arra célozgat, hogy fontolja meg az abortusz lehetőségét. Jakovot letartóztatják, és a hajóról a fogdába viszik.

2023.11.02. Csütörtök 13:00 - 29. rész

Karmen hazaviszi a fogadóba a teljesen összetört Larát, és elintézi Alennél, hogy a lány a továbbiakban ott lakhasson, cserébe dolgozni fog a kocsmában. Dinko utasítja Krist, hogy végezzen Leilával, aki látta, hogy Kris rejtette el a heroint Jakov kabinjában. Nela, Tonči és Zoran Cape Townba készülnek. Kris késsel támad Juréra, de a verekedés közben végül Jure szúrja le őt.

2023.11.03. Péntek 12:55 - 30. rész

Lara a rész végére kibékül anyjával, de a Karmen féle fogadóban marad, ahol falaz Karmennek és Alen-nek, mert hazajön Vjera, a tulaj és egyben Alen férje. Dinko örömködik, hogy tönkreteszi a család életét, még újságírókat is állít rájuk. Zoran, Nela és Tonci megérkeznek Dél-Afrikába, de Jakov nagyon feldúlt és haragszik apjára ezért szinte nem is akar segítséget. Kris megszökik a kórházból.