Lara választása 31-35. rész tartalma

Lara választása 31-35. rész tartalma

 

2023.11.06. Hétfő 13:00 - 31. rész

Lara meghallja, ahogy Dinko elárulja a barátjának, hogy igazából ő ültette fel Jakovot, ezért nyomozni kezd Anitával, hogy erre bizonyítékokat is találjanak. Amíg a rész végén Blanka le nem üti Dinko lakásán. Dinko persze továbbra is örömittas. Dél-Afrikában Jakov vigasztalhatatlan és békíthetetlen. Még az apját is kitagadja. Leila-t készít a védelemre, de Krisz közben feljutott a hajóra. Jakov megkapja a Nela által meghamisított levelet Larától, amiben azt olvassa, hogy Lara kidobja, ahelyett, hogy az eredeti levél tartalmát olvasná arról, hogy Lara szereti és gyermeket vár. Teljesen kiborul.

2023.11.07. Kedd 13:00 - 32. rész

Blanka kimenti Larát, hogy Dinko ne gyanakodjon rá, de ezt Dinko nem veszi be. Elmegy Lara lakására és megtudja, hogy Lara várandós. Ezzel meg is fenyegeti később, hogy akadjon le róla és az anyjáról. Blankát fúrja azért a lelkiismeret, hogy milyen áron védi Dinkot csak azért, mert a fia. Kris feljutott a hajóra és elrabolja Leilát, akit a rész végén Dinko parancsára leüt és a vízbe vet. Emiatt Leila nem tudott elmenni a tárgyalásra. A bíró nem napolja el a tárgyalást és negyven év börtönre ítéli Jakovot, aki teljesen feladta eddigre és meg se rezzen tőle. De a szülei kivannak és majd fellebbezni fognak.

2023.11.08. Szerda 13:00 - 33. rész

Lidija állapota tovább romlik, egy nagyon drága, külföldön végzett műtétre lenne szüksége, így hatalmas a nyomás Blankán, hogy pénzt szerezzen. Dinko megtudja, hogy Zoran fellebbezik egy enyhébb ítélet reményében, ezért utasítja Krist, hogy ölesse meg Jakovot a börtönben. Lara megtudja, hogy Jakovot negyven évre ítélték, és teljesen összetörik. Jakov és Jure már a szökést tervezgetik. Leila nem halt meg, végül partra sodorta a víz.

2023.11.09. Csütörtök 13:00 - 34. rész

Boki meg akarja ölni Jakovot, de a kapitánynak sikerül elhárítania a támadást. Az eset megerősíti Jakov és Jure szándékát a szökést illetően, hiszen már tudják, hogy a börtönben nem maradnának sokáig életben. Szerencséjükre Leila is megjelenik, aki segít nekik a terv kivitelezésében. Az adósságát visszafizetni szándékozó Alen betörni készül a Zlátár-házba. Végül Nikša is csatlakozik hozzá, mert biztos benne, hogy elkapnák a barátját, ám ő nem tudja, kinek az otthonát rabolják ki.

2023.11.10. Péntek 13:00 - 35. rész

A Zlátár házat sikeresen kirabolják, és a tettesek egyelőre nincsenek meg. Nikol sakkjátszmával eléri, hogy mégis bekerüljön a szépségversenyre és a rész végére elmegy bulizni Karmenék fogadójába, ahol balhézik és jól megsérti Larát. Blanka hitelt is felvesz, hogy tudjon segíteni Lidián, de Dinko szerint hagyni kellene elmenni. Mija és Lara még mindig nincsenek jóban. Leila becsempészi a kulcsot a börtönbe, így Jure és Jakov meg tudnak szökni.