Mavi szerelme 216-220. rész tartalma

Mavi szerelme 216-220. rész tartalma

 

2023.11.06., Hétfő 18:50 - 216. rész

Elmas úgy érzi revansot kell vennie a régi sérelmekért Refikán. Alit a nyílt utcán támadják meg, ebben pedig Faysal keze van, amit nem is titkol Mavi elől. A nő a szerettei érdekében aláveti magát a férfi akaratának. A Görecki család viszont jó híreket is kap, a független szakértő megállapítja, hogy Faysal hűtlen kezeléssel vádolható a Görecki cég elherdálásában. Demirhan előkerül mindenki legnagyobb boldogságára.

2023.11.07., Kedd 18:50 - 217. rész

Birgül gyanakszik, hogy Elmas ártani akar Refikának, de az új szolgáló kimagyarázza magát. Ilyas arra készül, hogy eladja az éttermét. Mavit megviseli a döntésének a súlya. Ismet elmondja a szüleinek, hogy találkozgat Pembével, az idős házaspár pedig vonakodva ugyan, de elfogadja a helyzetet. Safiye szeretne még egy babát.

2023.11.08., Szerda 18:50 - 218. rész

Hasibe átveszi a Petit Prince vezetését, és teljesen más koncepciót képzel el az étteremnek, mint Ilyas. Bár a férfi eleinte tiltakozik, úgy tűnik, az asszony számításai beváltak, ismét sok a vendég. Safiye arra kéri Elmast, hogy keverjen valamit Cemalnak, amitől a férfi ismét vágyni kezd rá. Demirhan nehezen visei Safiye hiányát, így Fatma átviszi az asszonyhoz. Mavi egy utolsó estét szeretne Alival tölteni, aki ezért azt hiszi, hogy kibékültek. Birgül kezét megkérik.

2023.11.09., Csütörtök 18:50 - 219. rész

Ali és Mavi elválnak, a nő pedig Faysallal tart. Ali ezt látva, gyanakodni kezd, és felkeresi a volt feleségét. Hasibe is nehezen hiszi el a történteket. Úgy tűnik, hogy Birgül kérője nem szerelemből kérte meg a nő kezét. Mavi megfogadja, hogy megkeseríti Faysal életét. A Görecki család visszakaphatja a villát.

2023.11.10., Péntek 18:50 - 220. rész

Ali kétségbeesett Mavi lépésétől, ám Fazil nehezen hiszi, hogy a lány tényleg csak a pénz miatt maradna Faysallal. Mavi nem is titkolja, hogy mennyire megveti Faysalt, pedig a férfi a maga módján mindent megpróbál, hogy elnyerje a nő szívét. Refika szeretne megszabadulni Elmastól. Hasibe egyéni módon próbál meg a végére járni, hogy a lánya mit csinál Faysal házában.