Az örökség ára 1. évad, 219-223. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 219-223. rész tartalma

 

2023.10.16., Hétfő 11:25 - 1. évad, 219. rész

Yaman próbál észérvekkel hatni Seherre, de a lány teljesen elzárkózik, és Yaman szemére veti, hogy még akkor sem képes bocsánatot kérni, ha egyértelműen látja, mekkorát hibázott. Kiraz kihallgatja Ali és Sultan néni beszélgetését, így tudja meg, hogy a nyomozó meg fogja kérni a kezét. Nagyon izgatott, mert ő is szereti Alit. Yaman fontolgatja, hogy bocsánatot kér Sehertől, de érzi, hogy nem megy neki a bocsánatkérés. Ziya is arra kéti Yamant, kérjen bocsánatot Sehertől. Kirazí elújságolja Sehernek, hogy Ali hamarosan megkéri a kezét.

2023.10.17., Kedd 11:30 - 1. évad, 220. rész

Ali telefonál Kiraznak, hogy készüljön el, mert szeretné elvinni valahová. Kiraz izgatottan válogatja a ruháit, de Sultan néni megjelenik egy gyönyörű fehér ruhával, és Kiraz azt veszi fel. Nedim jelzi Yamannak, hogy megtalálták Selimet, és bevitték a cég irodájába. Seher azt kéri, hogy ő beszélhessen vele. İkbal retteg, hogy Selim elárulja, ő volt a cinkosa. Seher undorodva nézi az áruló Selimet, és közli vele, hogy soha többé nem akarja látni. Ali Arif papa erdei étkezdéjében kéri meg Kiraz kezét, aki igent mond. Ám abban a pillanatban Kiraz börtönből megszökött bátyja hátulról lelövi a lányt.

2023.10.18., Szerda 11:25 - 1. évad, 221. rész

Yaman elmondja Sehernek, hogy azért esik nehezére bocsánatot kérni, mert az apja folyton bocsánatot kért az anyjától, de ő mégis elhagyta, és az apja felakasztotta magát. Ennek ellenére ezúttal kéri Sehert, hogy bocsásson meg neki, amiért elhitte a rágalmakat. Fırat felhívja Sehert Kiraz halálhírével, és Seher azonnal odamegy. Yaman elkíséri. Sultan néni és Ali kollégái vigasztalhatatlanok. Ali lába alól teljesen kicsúszott a talaj.

2023.10.19., Csütörtök 11:25 - 1. évad, 222. rész

Aliék házában nagy a szomorúság, Ali nemigen áll szóba senkivel, mindenki nagyon aggódik érte. Melahat folyton kínozza Zuhalt a börtönben, és ő engedelmesen teljesíti, amit kér, mert fél tőle. Bora dühös, amiért Neslihan nem hívta, ráadásul ismét nem tud találkozni vele, és nagyon bosszús, nem akarja elveszíteni a fogadást. Selim is részvétet akar nyilvánítani, de Fırat nem engedi be a házba, és megkéri, hogy ne is köszönjön rá az utcán amiatt, amit Seherrel művelt. Zuhal felveti Melahatnak, hogy el kéne rabolniuk İkbalt.

2023.10.20., Péntek 11:25 - 1. évad, 223. rész

Zuhal elhatározza, hogy megleckézteti Ikbalt, ezért Melahatot arra kéri, raboltassa el a rokonaival, váltságdíjért cserébe. Seher elmondja Yamannak, hogy szeretne neki megbocsátani, de fél, hogy újra megsérül, és már nem tud megbízni benne. Yaman azt ígéri, nem fogja sürgetni, kivárja, míg újra meg tud bízni benne, bármeddig is tartson. Yaman elkíséri Sehert Kiraz temetésére, és el se tudja képzelni, hogyan élne túl egy ilyen helyzetet Ali helyében.