Az örökség ára 1. évad, 228-231. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 228-231. rész tartalma

 

2023.10.30., Hétfő 11:25 - 1. évad, 228. rész

Zuhal kihallgatja Melahat és az emberrablók beszélgetését, és rájön, hogy meg akarják ölni İkbalt. Ő csak meg akarta leckéztetni, azt nem akarja, hogy meghaljon. Alinak be kell mennie a rendőrségre, hogy kihallgassák Kiraz halálának körülményeiről. Ő épp a kihallgató tiszt szeme láttára veszíti el a türelmét, és bántalmaz egy asszonyverő férfit, ami nem vet rá túl jó fényt. İkbalt kihozza a sodrából rabtársa, és elmondja neki, hogy ő nem fél, hisz megölte Kevsert, és meg fogja ölni Yusufot és Sehert is. Sengül felveszi a kifakadását. Zuhal épp ilyesmit szeretett volna elérni.

2023.10.31., Kedd 11:25 - 1. évad, 229. rész

Ali kihallgatása nem megy túl jól, a kihallgató tiszt úgy véli, dühkezelési problémákkal küzd. Zuhal, aki nem szeretné, hogy nővérét megöljék, cellatársa telefonjáról elküldi Yamannak a helyszínt, ahol végezni akarnak İkballal. Yaman odasiet, és az utolsó pillanatban megmenti a sógornőjét. Ziya végtelenül boldog, amikor Yaman hazaviszi İkbalt. Fırat megdöbben, amikor Bora kocsiját látja, hiszen azt mondta Neslihannak, hogy totálkárosra törte, de nincs rajta egy karcolás sem. Bora egy gyűrűt ad Neslihannak, és a lány boldog, mert azt hiszi, Bora eljegyezte őt.

2023.11.01., Szerda

2023.11.02., Csütörtök 11:30 - 1. évad, 230. rész

Kara, Fırat és Ibrahim aggódnak Ali miatt, akit ideiglenesen felfüggesztettek. İkbal őrjöng, amiért minden terve füstbe megy, sehogy sem tudja szétválasztani Yamant és Sehert. Zuhal ismét megkéri a cellatársát, Döndüt, hogy segítsen neki. Melahat telefonjáról átküldi neki a felvételt, amit İkbalról készítettek, és Döndü telefonjáról átküldi İkbalnak, hogy megzsarolhassa.

2023.11.03., Péntek 11:30 - 1. évad, 231. rész

Yaman közli Seherrel, hogy bár látszatházasságot kötöttek, a sok próbatétel után, amit átéltek, és ami nem volt a színjáték része, szeretné, ha a házasságuk valódi lenne. Seher roppant izgatott lesz, azon töpreng, vajon mit ért Yaman a valódiság alatt. Zuhal azzal zsarolja Ikbalt, hogy elküldi Yamannak is az inkrimináló felvételt, ha nem viszi ki azonnal a börtönből. İkbal rettentően dühös, amiért Zuhal képes volt ilyesmit tenni vele.