Érted mindent 25-29. rész tartalma

Érted mindent 25-29. rész tartalma

 

2023.11.27., Hétfő 19:40 - 25. rész

Renata és Nuno terve sikeresnek bizonyul, hogy Miát eltüntessék a képből. Mindenki a lány keresésére siet és végül Afonso találja meg a folyóparton. Eugénio rosszul lesz, miután összeveszik Renataval, Adelaide talál rá, aki hívja a nagyapját, hogy segítséget kérjen tőle. Eugénio elmegy Miát figyelmeztetni, hogy vigyázzon magára, mert bánthatják. Mia egy csokor virágot kap, benne egy rejtélyes fenyegető üzenettel.

2023.11.28., Kedd 19:40 - 26. rész

Mia és Afonso sokkal közelebb kerülnek egymáshoz, a lány balesete óta, ezért Luísa egyre féltékenyebb. Ruit bilincsbe viszik az őrsre kihallgatásra, mert Mia elrablásával gyanúsítják. Afonso Eugéniot faggatja, arról, hogy Miát miért figyelmeztette. Renata és Rui beszélgetését, Mia zavarja meg, aki őket vádolja az elrablásával kapcsolatban.

2023.11.29., Szerda 19:40 - 27. rész

Bernardo és Afonso épp a bankban vannak, amikor két rabló belép, hogy kirabolja a bankot, de Afonsonak sikerül értesíteni a rendőröket, ezért ő lesz a nap hőse. Rui és Paulo óriási összetűzésbe keverednek, mert Rui egy politikai vitára invitálja Miát, aki végül elfogadja a kihívást. Eugénio szembesíti Miguelt a 40 évvel ezelőtt történtekkel kapcsolatban.

2023.11.30., Csütörtök 19:40 - 28. rész

Miguel bevall mindent Eugénionak a feszület ellopásával kapcsolatban, amit Renata az ajtó mögül végighallgat. Mia és Rui vitája sok feszültséget okoz, végül a lány csalódottan hagyja el a helyszínt. Renata bosszúból csapdába csalja Miguelt, amit amikor Isabel megtud elzavarja otthonról a férfit. Miguel Eugéniot hibáztatja a történtek miatt, mintsem sejtve arról, hogy Renata forralta ki a tervet. Mónica váratlan hívást kap Constancától.

2023.12.01., Péntek 19:40 - 29. rész

A méhek hemzsegnek a panzióba és Paulot megcsípik, aki allergiás a csípésre, így Helena siet a segítségére. Renata felidézi volt férjével való kapcsolatát. Amélia bezárja Afonsot és Miát a fodrászatba és még a telefonjukat is elveszi, abban bízva, hogy a két fiatal megbeszéli a problémáját és kibékülnek. Helena és Paulo a panzió szobájába mennek beszélni a múltjukról, de egyre kevésbé tudják leplezni egymás iránti vágyukat. Eugénio felhívja Renatat, hogy megbizonyosodjon arról, a nő feladta e a bosszúját.