Érted mindent 35-39. rész tartalma

Érted mindent 35-39. rész tartalma

 

2023.12.11., Hétfő 19:40 - 35. rész

Mia egyetlen egy szavazattal megnyeri a választást. Helena és Paulo újra találkoznak és Helena elmondja neki, hogy elköltözött otthonról. Renata úgy dönt, hogy kideríti Rui és Helena elválásának okát. Rui megfenyegeti Miát és a szavazatok újraszámlálását kéri. Renata újabb tervet eszel ki, hogy Rui újra polgármester lehessen.

2023.12.12., Kedd 19:40 - 36. rész

Renata megtéveszti Zét és Necát, miközben Nuno szavazatot csempész a dobozba az újraszámláláshoz. Paulo mindent bevall Mónicának Helenával kapcsolatban, ezért Mónica kidobja Paulot a házból. Amélia megdöbben, amikor megtudja, hogy Helenának és Paulonak viszonya van. Mia is tudomást szerez apja viszonyáról, és nagyot csalódik benne. Rui is tudomást szerez Helena árulásáról és szembeszáll vele. A szavazatok újraszámlálása után Ruit újra polgármesterré választják.

2023.12.13., Szerda 19:40 - 37. rész

Rui amikor tudomást szerez Helena és Paulo viszonyáról, megrongálja a bioboltot. Paulo feljelentést tesz garázdaságért az őrsön, ahol a két férfi újra egymásnak esik. Renata elkezdi a kártalanításról szóló szerződéseket szétosztani a falu lakói között és hivatalossá teszi a gát építésének megkezdését.

2023.12.14., Csütörtök 19:40 - 38. rész

Miának és Afonsonak új terve van a gát leállítására. Bernardót letartóztatják, Luísa pedig Miától kér segítséget. Renata elcsábítja Ruit. A gát körüli munkálatok megkezdését egy felállított barikáddal akadályoznák meg a falu lakói, ami miatt az őrsön kötnek ki. Tó és Armanda egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Mia és Afonso között egyre feszültebb lesz a kapcsolat szüleik újdonsült viszonya miatt.

2023.12.15., Péntek 19:40 - 39. rész

Bernardo ideiglenesen hazatérhet a tárgyalásig. Rui felajánlja vagyona felét Helenának, ha elhagyja Rio Meandrót. Tó és Afonso leállítják az exkavátorokat. Mónica úgy dönt, hogy Lisszabonba költözik. Luísa és Nuno egyre szorosabb kapcsolatba kerül egymással, ami Renatanak nem tetszik. Renata újabb gonoszságot tervez most épp Xana és Neca ellen.