Lara választása 41-45. rész tartalma

Lara választása 41-45. rész tartalma

 

2023.11.20. Hétfő 13:00 - 41. rész

Nikol megnyeri a spliti szépségversenyt, de teljesen kiborul, amiért mindenki úgy véli, felhasználta a bátyja halálát a győzelemhez. Cvitka megjelenik a Zlatar-háznál. Kiderül, hogy ő Nela anyja, de ezt továbbra is titkolják mások előtt. Zoran és Mija kapcsolata kezd rendbe jönni. Dinko felkeresi Larát, és megfenyegeti, hogy soha ne merészeljen Zlatarék közelébe menni. Nagyon durván bánik a lánnyal, de szerencsére Niksa kihajítja.

2023.11.21. Kedd 13:00 - 42. rész

Nyolc hónapot ugrunk előre az időben. Tonči képtelen elfogadni a fia halálát, ezért elutazik, hogy megkeresse Jakov gyilkosát. Jakov és Leila továbbra is a szigeten élnek, de Leila legnagyobb bánatára Jakov alig várja, hogy megmeneküljenek, és hazajussanak Horvátországba. Karmen nem akar többé szerető lenni, így elhagyja Alent és a fogadót. Mija és Zoran újra összejönnek. Dinko ismét ráijeszt Larára, akinél aztán beindul a szülés, és Nikša segítségével végül világra hozza a fiát, a kis Jakovot.

2023.11.22. Szerda 13:00 - 43. rész

Tonci hazajön egy évvel később, miközben megpróbálta megkeresni Jakov gyilkosát. Összefut Larával a temetőben, aki a kis Jákov első születésnapja alkalmából látogatta meg a sír. Kiderül, hogy a baba kié és Tonci ráveszi, hogy vigye el a Zlatar villába, hogy mindenki láthassa. Dinko bepánikol egy kicsit, hogy Tonci előtt le fog bukni. Nikol élvezi a szépségkirálynős létet, miközben a családja kaját se tud magának venni.

2023.11.23. Csütörtök 13:00 - 44. rész

Tonci mindent rendben talál este a cégnél, mert Dinko ügyesen hazudott neki, de másnapra nem elég, hogy a dolgozók a fizetésért tüntetnek a ház előtt, még a végrehajtók is eljönnek összeszedni minden mozdíthatót. Tonci részeg lesz, fejébe veszi, hogy megtalálja Jakov gyilkosát, még ha bele is hal, ezért el is megy egy rendőr barátjához. Végül bántalmazott egy másik rendőrt és lecsukják az éjszakára. Nela kártyáját befagyasztja a bank egy bababolton keresztül. Nikol bulit szervez, ahol a pasija megcsalja Gogéval. Nikol sírva távozik, miközben véletlen megvágta a csuklóját.

2023.11.24. Péntek 13:00 - 45. rész

Nela ki van borulva, hogy kik és hol nevelik a kisbabát és bosszút fogad. Nikol karját ellátja Mate, de Nikol megsérti véletlen. Toncit hazaengedik, de valakinek érte kell jönnie. Blankát hívja. Beszélgetés közben elsiet, mert Tonci túl rámenős volt. Tonci tovább hajtogatja, hogy megtalálja a gyilkost. Andela odaadta Cvitkának Nela szőrmebundáit, hogy adja el jó áron. Nela elmegy értük a piacra, ahol összebalhézik az anyjával (Cvitka) Mert ő nem kéri Nela pénzét. Egy hatalmas tengerjáró elmegy Jakovék szigete mellett, de Leila elintézi, hogy ne tudjanak jelezni nekik, mert szereti Jakovot és azt akarja, hogy örökre együtt maradjanak. A szigeten. Nikol együtt marad Daniellel és meg se említi azt, ami a bulin történt. Mivel, korábban megmondta az anyjának, hogy ő tanult az anyja hibáiból és ő úgy fog hozzámenni egy gazdag pasihoz, hogy az nem fog úgy bánni vele, mint egy ronggyal.