Lara választása 51-55. rész tartalma

Lara választása 51-55. rész tartalma

 

2023.12.04. Hétfő 13:00 - 51. rész

Niksa megkéri Lara kezét, de a lány kikosarazza, mert még mindig Jakovot szereti. Bármennyire is szeretne, képtelen továbblépni. Nikša alkoholba fojtja a bánatát. Mija találkozik Vuksannal, de nem árulja el Zorannak, hogy honnan ismeri a férfit. Később visszamegy Vuksan jachtjához, hogy beszélgessenek. A temetőben történt megrázó élmény után Jakov lefekszik Leilával. Később Split utcáit rója, éjszaka, és belebotlik a részeg Niksába, akit végül hazatámogat a fogadóba.

2023.12.05. Kedd 13:00 - 52. rész

Lara a kikötőben éri utol Nikšát. A csókjuknak Jákov is tanúja lesz, teljesen összetörik. Tonči ellátogat a hajógyárba, hogy leállítsa a pusztítást, de Dinko kidobatja a biztonságiakkal. Lara és Niksa úgy döntenek, hogy pár napon belül összeházasodnak. Zoran rájön, hogy Mija hazudott neki. Bár Vuksannal csak beszélgettek, az ügyvéd nehezen viseli a hazugságot, és szakít. Nikol felkeresi a szüleit a hajón, hogy felajánlja a segítségét, de az apja kihajítja. A csalódott Jakov Leila mellett talál vigaszra. Vuksan rájön, hogy Lara az ő lánya.

2023.12.06. Szerda 13:00 - 53. rész

Vuksan rájön, hogy Lara az ő lánya. Mija hiába kéri meg, hogy ne mondja el Larának, ne zavarja most össze. Vuksan azonnal odamegy és elmondja Larának. Átmennek Mijához, ahol Lara számonkéri. Vuksan megint előhozakodik azzal, hogy Mija hibája is, hogy húsz évig nem tudott a lányáról, de Mija kiáll magáért. Lara elviharzik. A rész végén viszont Vuksan elmegy Mijával Larához, hogy láthassa az unokáját. Leila és Jakov nyomokat keresnek. Megkeresik Dinko cégét, ahol megtudják, hogy Danijel és Goga is neki dolgozik. Elmennek Kris alzheimeres nagymamájához, ahol találnak egy képet Dinkoról, mint Kris régi barátja. Elindulnak haza, ahol Tonci vár rájuk. Dinko felhasználja a gyerekeit arra, hogy reklámozza magát, mint minta családapa az újságokban. Blanka ezt megtiltja neki és elárulja neki, hogy beszélt Tonciékkal és szinte mindent elárult nekik. Tonci megtudja, hogy Kris visszatért (aki ugye Jakov) és elhatározza, hogy elmegy megöli őt, hogy bosszút állhasson Jakovon.

2023.12.07. Csütörtök 13:00 - 54. rész

Tonci meglőtte Leilat de csak súrolta a lányt a golyó, bár Leila elég rosszul van. Közben Jakov elmesél mindent Toncinak, ami történt vele, és amit megtudott Dinkoról. Vuksan nagyon örül annak, hogy apa, és meg akarja szervezni Lara esküvőjét, mert erről az élményről nem akar lemaradni. Lara megkéri, hogy ne csináljon semmit, mert nem akarja, de másnap reggel Lola és Nena ébresztik fel és kiderül, hogy Vuksan fizetett nekik, hogy azonnal csinálják meg neki a legjobb esküvőt. Ezen Lara persze kiborul, de Vuksan azt mondja, hogy érte csinálja meg. Lara közben eltűnik, amiből a fogadóban már tényleg szinte mindenki azt hiszi, hogy ennyi volt az esküvőnek, de csak elment elköszönni Jakovtól a temetőben.

2023.12.08. Péntek 13:00 - 55. rész

Jakov megtudta, hogy Larának tőle lehet gyereke és elmegy megkeresni. A fogadóban Vjera véletlen elárulja neki, hogy esküvője van és Jakov erőszakoskodva ki is szedi belőle, hogy hol. Távolból végignézi az esküvőt. Az esküvő egyébként jól haladna, még ha Lara továbbra is gyászolja Jakovot, de Dinko belerondít egy pillanatra. Niksa elzavarja, majd ő is elmegy. De Lara szerelmet vall neki és sikeres az esküvő. Vuksan tovább kellemetlenkedik Mija körül, vissza akarja kapni, de Mija tartja magát. Karmen rájön, hogy az Alennel folytatott kapcsolata zsákutca, ami nem esik jól Alennek és leissza magát. Tonci vigyáz Leilára, aki sérült lábbal Jakov után akar menni, mert neki ő az élete. De Toncinak sikerül ott tartania.