Lara választása 56-60. rész tartalma

Lara választása 56-60. rész tartalma

 

2023.12.11. Hétfő 13:00 - 56. rész

Jakov rádöbben, hogy bár Lara férjhez ment, soha senkit nem fog annyira szeretni, mint őt, és ezt Leilának is megmondja. Lara és Nikša együtt töltik az éjszakát. Vuksan és Zoran összeverekednek Mija miatt, Alen pedig megígéri Karmennek, hogy elhagyja érte Vjerát. Jakov elmegy a hajóra, ahol a családja él, így végre Nela is megtudja, hogy életben van a fia.

2023.12.12. Kedd 13:00 - 57. rész

Miután Jakov felfedi a családja előtt, hogy életben van, Kikének köszönhetően az is kiderül, hogy annak idején Nela Dinko mellé állt, és együtt üldözték el Larát a Zlatar-házból. Tonči elküldi a hajóról Nelát, aki Cvitkánál köt ki. Alen képtelen elhagyni a feleségét, ezért Karmen úgy dönt, amint lesz új munkája, elmegy a fogadóból. Lara megmenti az öngyilkosságra készülő Leilát.

2023.12.13. Szerda 13:00 - 58. rész

Nela Cvitkánál van és ott ideiglenes berendezkedik. Megbeszélik, hogy miért ment tönkre a kapcsolatuk. Múltbéli sérelmek miatt. Leila Larát akar csinálni magából, hogy Jakov szeresse. Jakov meglátogatja Larát előadás közben, aki azt hiszi emiatt, hogy szellemet lát. Viszont Vukszán közben rájön, hogy a Krisz, akit ő ismert, az igazából Jakov.

2023.12.14. Csütörtök 13:00 - 59. rész

Lara összeomlott az előadás óta. Tonci megkérdezi, hogy elviheti-e a kis Jakovot a hajóra, hogy Andela hadd láthassa. Ennek az a vége, hogy Tonci titokban elviszi Jakovhoz a babát, hogy láthassa végre a fiát. Mija és Vukszan azon évődnek, hogy elmondják-e Larának, hogy Jakov még él. Végül elmondják. Nela próbál kikerülni a szegénységből, de csak megaláztatás éri. Zoran megkéri Mija kezét, aki csak hallgat, és haladékot kér másnapig.

2023.12.15. Péntek 13:00 - 60. rész

Lara a hallottak alapján kikészül, de végül elmegy megkeresni Jakovot, hogy láthassa tényleg él-e még. Végül találkoznak, majd egy csók után megbeszélik a történteket; hogy ki tartotta be az ígéretét és ki nem. Jakov kész újrakezdeni Larával, mert csak ők számítanak és hogy hagyják-e, hogy mások szétválasszák őket. Leila továbbra is kényszeresen keresi Jakov kegyeit, de mindhiába, mert Jakov nem szereti, bármit is tesz. Ekkor elárulja neki, hogy terhes. Karmen és Alen összevesznek Karmen kisebb kiborulása után. Azzal fenyegeti, hogy kitálal Vjerának, de csak azt mondja, hogy egy gazdag pasi miatt most azonnal elmegy. Alen és Karmen az utcán végül összevesznek, amit Vjera is lát és megtudja, hogy viszonyuk volt. Nela segít Cvitkának, ahol Andela meglátja és megörül annak, hogy Nelának rossz. Cvitka megvédi. Andela nem tudja, hogy ő Nela anyja. Nela elmegy Dinkohoz.