Az örökség ára 1. évad, 237-241. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 237-241. rész tartalma

 

2023.11.13., Hétfő 11:30 - 1. évad, 237. rész

Yaman romantikus felvezető után megkéri Seher kezét, aki igent mond. Ekkor derül ki számára, hogy Yaman csente el a konyhapultról a gyűrűt, hogy lánykérés után újra az ujjára húzhassa. İkbal csaknem belebetegszik a bosszankodásba, hogy sehogy sem sikerül eltávolítania Sehert Yaman közeléből. Sehert nagyon aggasztja, hogy Yaman felvetette, hogy aznap beteljesítik a nászéjszakát, egész nap csak erre tud gondolni.

2023.11.14., Kedd 11:30 - 1. évad, 238. rész

Yaman, aki rájön, hogy Seher fél a nászéjszakától, elmondja neki, hogy nem sürgeti, addig vár, ameddig csak kell. Neslihan elmondja Fıratnak, hogy Borának igenis balesete volt, csak a másik autójával. Fırat bosszankodik, amiért Bora mindent kimagyaráz, Neslihan pedig minden szavát készpénznek veszi. Miután Döndü elárulja Melahatnak, hogy Zuhal miatt hiúsult meg a váltságdíj átadása, Melahat pokollá teszi Zuhal életét. Seher a konyhába indul tejért, İkbal kibillenti az egyensúlyából a lépcső tetején, és Seher lezuhan.

2023.11.15., Szerda 11:30 - 1. évad, 239. rész

Yaman kórházba siet az eszméletlen Seherrel. İkbal is bemegy, és nagyon aggódik, hogy Seher magához tér, és talán tudja, hogy ő lökte le a lépcsőn. Seher magához tér, és İkbal nagy megkönnyebbülésére, nem emlékszik, hogyan zuhant le a lépcsőn. Az orvosa szerint rendbe fog jönni, de egy ideig pihennie kell. Yaman arra kéri Nedimet, hogy szerezzen egy fizikoterapeutát. İkbal nagy bosszúságára Sehert hazaengedik a kórházból. Aggasztja, hogy nem találja a fülbevalóját, és kissé tart attól, hogy Ziya látta, amikor lelökte Sehert.

2023.11.16., Csütörtök 11:25 - 1. évad, 240. rész

İkbal, amikor Ziyánál látja az elveszett fülbevalóját, már biztos benne, hogy a férje tudja, hogy ő lökte le Sehert. Sultan néni nagyon elégedett Fırattal, de Ibrahim bármit csinál, csak szidást kap. Yaman mindentől meg akarja kímélni Sehert. Nedim hoz egy fizikoterapeutát. Belgin asszony megkezdi Seherrel a gyógytornát. Seher kissé zavarban van, amiért Yaman is segíteni szeretne. Zuhal plédeket rendel a raboknak, hogy megnyerje őket magának. Terve sikerrel jár, mert miután Melahat dühében széttépi a takarókat, a rabok lázadozni kezdenek ellene.

2023.11.17., Péntek 11:25 - 1. évad, 241. rész

Seher lábadozik, Arif papa meglátogatja, ami nagyon jó hatással van rá. İkbal retteg, mert fél, hogy Ziya elmondja Yamannak, hogy ő lökte le Sehert a lépcsőn. Yaman meglepetéssel készül, és Seher megpróbálja kitalálni, mi lehet az, de hiába nyaggatja Yamant, nem mondja el neki. Neslihan neheztel Fıratra, de mivel megígérte Sultan néninek, hogy segít a házimunkában, elmegy hozzájuk. Sultan néni folyton korholja İbrahimot, aki mindent megeszik a hűtőből, de a házimunkát nem képes jól elvégezni.