Az örökség ára 1. évad, 247-251. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 247-251. rész tartalma

 

2023.11.27., Hétfő 11:30 - 1. évad, 247. rész

Seher retteg, mert hallotta, hogy az orvos azt mondta Yamannak, készüljenek fel akár a legrosszabbra is, a teljes bénulásra. Yaman biztosítja Sehert afelől, hogy még ha be is következne ez a szörnyűség, sosem hagyja magára. Kirpi azt javasolja İbrahimnak, titokban fogadjon takarítószolgálatot, és hozasson ételt egy jó étteremből, mintha ő főzte volna, így mindenki elégedett lesz. İbrahim meg is fogadja Kirpi tanácsát. Zuhal immár az összes rab felett zsarnokoskodik, és Melahat tudja, hogy a rabok előbb-utóbb elpártolnak tőle.

2023.11.28., Kedd 11:35 - 1. évad, 248. rész

İbrahim valósággal dicsfényben fürdik, Sultan néni mindennel nagyon elégedett, de hamar lebukik, mert Ali megtalálja a szemetesben a takarító cég, az étterem, és a mosoda számláit. Amikor Belgin újra injekciót akar beadni Sehernek, ő közli, hogy nem akar több injekciót. İkbal és Belgin hiába erőltetik, Yaman tiszteletben akarja tartani Seher akaratát.

2023.11.29., Szerda 11:35 - 1. évad, 249. rész

İbrahim Karát kéri meg, hogy tanítsa meg főzni és takarítani. İkbal aggódik, mert ha Seher nem kapja tovább a bénító injekciókat, hamarosan jobban lesz. Belgin szerint álmából is felébredne a tűszúrásra, ezért nem tudja titokban beadni neki. Ikbal erős altatót kever Seher italába, majd lefoglalja Yamant, hogy Belgin be tudja adni az injekciót az alvó Sehernek. Yaman épp akkor lép a szobába, amikor Belgin be akarja adni az injekciót, és rettentő dühös lesz.

2023.11.30., Csütörtök 11:30 - 1. évad, 250. rész

İkbal dühöng, amiért Belginnek nem sikerült beadnia az injekciót, mert attól tart, Seher hamarosan jobban lesz. Félelme nem alaptalan, mert az injekciók elmaradásával Seher reggel a saját lábára áll. Yaman elhatározza, kideríti, mi áll a csoda hátterében, és megbízza Nedimet, hogy nyomozza le Belgint. Belginnek viszont azt mondja, nagyon hálás, mert sokat segített Seheren, így Belgin nem fog gyanút, hogy lebukott. İbrahim titokban elhívja Karát, hogy tanítsa meg vasalni, de nincs könnyű dolga, ha nem akarja, hogy Sultan néni észrevegye.

2023.12.01., Péntek 11:30 - 1. évad, 251. rész

Miután Yaman továbbra is igényt tart Belgin munkájára, ő nem is sejti, hogy gyanakszik rá. İkbal utasítja, hogy a bénító szert adja be Sehernek tablettában. Belgin bele is teszi Seher levesébe, de Yusuf véletlenül földre borítja a levest. Zuhal basáskodik a börtönben, és Melahat tudja, hogy nemsokára ellene fordulnak a rabok, és eljön az ő ideje. Belgin rájön, hogy Yaman nyomoz utána, és félelmében eltűnik a villából. Yaman meglátogatja Zuhalt a börtönben, mert arra gondol, hogy ő bérelte fel Belgint.