Az örökség ára 1. évad, 252-256. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 252-256. rész tartalma

 

2023.12.04., Hétfő 11:30 - 1. évad, 252. rész

İkbal nagyon dühös, amiért nem éri el Belgint, és így nem folytatódhat Seher lebénítása, akinek ráadásul az injekciók abbamaradása után látványosan javul az állapota. Zuhaltól tudja meg, hogy Yaman gyanakszik Belginre, ezért utasítja az emberét, hogy még Yaman előtt találja meg Belgint. Belgin egy kikötőben várakozik, hogy egy hajóval külföldre szökjön, de a kapitány értesíti Nedimet, és Yaman még azelőtt elkapja, hogy külföldre szökne. Adalet megtalálja Neslihan jegygyűrűjét. Neslihan barátnője, Ayse, azt hazudja neki, hogy Neslihan Firat jegyese.

2023.12.05., Kedd 11:30 - 1. évad, 253. rész

Belgin félelmében bevallja Yamannak, hogy İkbal parancsára adta Sehernek a bénító injekciókat. Yaman eleinte nem hisz neki, de visszaidézve, mennyire erőltette İkbal az injekciókat, logikusnak tűnik. A lebukásáról mit sem sejtő İkbalt váratlanul éri, amikor Yaman felelősségre vonja, és elküldi a házból. Ziya nem érti, miért kiabál Yaman İkballal, és kétségbe esik. Zuhal világa összeomlik, amikor Melahat elintézi, hogy új rabok kerüljenek a cellába, és Zuhal segítőit átköltöztetik máshová. Tudja, hogy Melahat kegyetlen bosszút fog állni.

2023.12.06., Szerda 11:30 - 1. évad, 254. rész

Neslihan felkeresi Fıratot, és ő belemegy abba, hogy pár napra eljátssza Neslihan jegyesét. Adalet haragszik a fiatalokra, amiért titokban tartották. Bora állandóan hitegeti Neslihant, hogy majd elhozza a szüleit a lánykérésre, de folyton közbejön valami. Yaman figyelmezteti İkbal, hogy Ziya semmiről sem tudhat. Ziya azonnal kétségbe esik, amikor megtudja, hogy İkbal elutazik egy rövid időre pihenni.

2023.12.07., Csütörtök 11:30 - 1. évad, 255. rész

Lorelai a záróvizsga lázában él. A stresszt oldva Rory arra kéri anyját, hogy mozduljon ki egy picit, és vegyen részt a diplomaosztóján, ahova nagyszüleit is meghívja.

2023.12.08., Péntek 11:30 - 1. évad, 256. rész

Fırat behívja Yamant a rendőrségre, mert Belgin azt állítja, nem İkbal akarta, hogy lebénítsa Sehert, hanem ő akarta eltávolítani, mert szerelmes Yamanba. Yaman egy szavát sem hiszi, İkbal viszont örül, hogy ismét diadalmaskodott, és a házban maradhat. Adalet aggódik, mert Fıratról nem feltételezte, hogy titokban fogja eljegyezni Neslihant. Cenger azt javasolja, üljön le kettejükkel megbeszélni a dolgot. Selim azt kéri Camgöztől, hogy rabolja el Sehert és Yusufot, mert nem hajlandó lemondani Seherről, de ő Yusuf nélkül nem megy sehová.