Az örökség ára 1. évad, 257-261. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 257-261. rész tartalma

 

2023.12.11., Hétfő 11:25 - 1. évad, 257. rész

Seher örül, hogy İkbal ártatlan, és szégyelli magát, amiért hitt a rágalomnak, de Yaman szerint egyáltalán nem biztos, hogy ártatlan. Adalet kifaggatja Fıratot és Neslihant, hogy mikor és hogyan szerettek egymásba. Fırat, aki egészen beleéli magát, nagyon hiteles történetet ad elő. Melahat patkányokkal zárja össze Zuhalt a mosdóban, és Zuhal félelmében öngyilkosságot kísérel meg. Camgöz örül, hogy borsot törhet Yaman orra alá, és megígéri, hogy másnap elrabolják Sehert és Yusufot. Nedim felbérel egy nyomozót, hogy derítse fel İkbal múltbéli dolgait.

2023.12.12., Kedd 11:25 - 1. évad, 258. rész

Yaman úgy dönt, elmennek egy esküvőre Seherrel, amin İkbal nagyon csodálkozik, mert Yaman nem szokott esküvőkre járni. Előtte még Yusufot el kell vinniük az orvosához. Cenger elmondja Fıratnak, hogy tudja, az egész eljegyzés színjáték, és nem érti, hogy mehetett bele. Yamannak telefonálnak a kikötőből, hogy tűz ütött ki a raktárban, ezért megkéri Nedimet, hogy ő kísérje el Sehert és Yusufot az orvoshoz. Bora felajánlja Neslihannak, hogy bevallja Adaletnek, hogy ő jegyezte el Neslihant, de a lány ragaszkodik ahhoz, hogy Bora szülei kérjék meg a kezét.

2023.12.13., Szerda 11:30 - 1. évad, 259. rész

Amikor Seher és Yusuf kijönnek a rendelőből, a folyosón Camgöz emberei megtámadják őket. A lövöldözésben a testőröket leterítik, és Nedim is megsérül. Yusufot elrabolják, de Sehert nem sikerül magukkal vinniük, mert a sérült Nedim végez Camgöz emberével. Selim őrjöng, amiért Sehert nem rabolták el. Yaman, amint rájön, hogy a kikötői tűz csak elterelés volt, a kórházba siet, de már csak a csatateret találja, a kétségbeesett Seherrel. Fıraték azonnal nyomozni kezdenek, és a gyermekrablók között azonosítják Camgöz emberét.

2023.12.14., Csütörtök 11:30 - 1. évad, 260. rész

Kara aggódik, mert İbrahim betegnek tűnik, de ő nem akar hazamenni, míg Yusuf elő nem kerül. Ali parancsára Kara hazakíséri İbrahimot, hogy otthonról dolgozzon. Yaman emberei minden követ megmozgatnak, hogy Camgöz nyomára akadjanak. Bora megjelenik a villánál, és közli Adalettel, hogy ő jegyezte el Neslihant. Selim felhívja Sehert, és elmondja neki, hogy akkor láthatja csak viszont Yusufot, ha odamegy. Yaman nyugalomra inti Sehert. A rendőrség próbálja felderíteni Selim tartózkodási helyét.

2023.12.15., Péntek 11:30 - 1. évad, 261. rész

Fırat egy rendőrt visz a házba, aki lehallgatja a telefonokat, hogy be tudják mérni Selim mobilját, ha telefonál. Kara ápolja a náthás İbrahimot, Sultan néni csak nevetgél magában, mert látja, hogy kettejük között alakul valami. Neslihan alapos fejmosást kap Adalettől, amiért hazudott neki, és mégis Bora kérte meg a kezét, nem Fırat. Egy futárral Selim telefont küld Sehernek, azon hívja fel, hogy hová menjen. Seher senkinek se szól, elindul Yusufért.