Érted mindent 44-47. rész tartalma

Érted mindent 44-47. rész tartalma

 

2024.01.02., Kedd 19:50 - 44. rész

Carlos szembesíti Renatát a hibás környezeti hatástanulmánnyal kapcsolatban. Orlando atya nyilvánosan mond köszönetet Renatának, amiért nagyobb összeggel támogatta az egyház munkáját. Sóder teljesen lenyűgözi Armandát a romantikus vacsorával. Neca aláírja a kártérítési szerződést. Carlos a valódi környezeti hatástanulmányt átadja Miának és Afonsonak, és rájuk bízza, mit kezdenek vele.

2024.01.03., Szerda 19:50 - 45. rész

Armanda és Tó a romantikus vacsora után együtt töltik az éjszakát is. Tosso kocsmájában Adeleide hangja lenyűgözi a falubelieket. Mia és Afonso leleplezi a hamis környezeti hatástanulmányt Renata és a falusiak előtt. Mónica visszatér Rio Meandroba és úgy dönt, megpróbálja visszaszerezni Paulot. Reanata parancsot ad a gát építésének leállítására. Rui és Helena aláírják a válási papírokat. Isabel meggyónja Orlando atyának, hogy Simao Zé fia.

2024.01.04., Csütörtök 19:50 - 46. rész

Eugénionak rossz előérzete van Renataval kapcsolatban. Rui megkapja az összevágott felvételeket a választási csalásról és teljesen magába zuhan. Paulo Helenához költözik. Xana végre megtalálja a taxiját. Orlando atya Renataval készít podcastot, abban bízva, hogy a falubeliek megkedvelik őt és a gát tervét.

2024.01.05., Péntek 19:50 - 47. rész

Ruit telefonon zsarolják meg, hogy fizessen 50 ezer eurót a hamis felvételért cserében, a férfi át is adja a pénzt a zsarolónak, de hirtelen felbukkan Nuno és Renata, akik Rui látszólagos segítségére sietnek. Afonso véget vet a kapcsolatának Miával a szüleik miatt. Lara elújságolja Miának, hogy Dieter megkérte a kezét. Rui Miát gyanúsítja a hamis felvételért, ezért megkéri Matiast, hogy kövesse a lányt.