Lara választása 61-65. rész tartalma

Lara választása 61-65. rész tartalma

 

2023.12.18. Hétfő 13:00 - 61. rész

Nela elmegy Dinkohoz és kéri, hogy alkalmazza őt személyi asszisztensként. Lara és Jákov próbálják megbeszélni kettejük kapcsolatát, most hogy Jákov előkerült. Lara szeretne továbblépni, míg Jákov szeretné kapcsolatukat folytatni. Mivel mindenki halottnak hiszi, így ez kivitelezhetetlen. Alen és Karmen próbálják megmagyarázni Vjerának kettejük viszonyát. Karmen megpróbálja egyedül elvinni a balhét. Mija nemet mond Zorán házassági ajánlatának, így Zorán elbúcsúzik és útnak indul Fokvárosba, hogy ott betöltse Vuksan által ajánlott pozíciót. Vjerá elrabolja Zláját.

2023.12.19. Kedd 13:00 - 62. rész

Vjera teljes pszichózisban van, azt hiszi a kis Jákovra, hogy ő a Bartul, a halott kisfia. Nikša értesíti a rendőrséget, és amíg a fogadóban várja a nyomozót, Lara és Jakov Split utcáit rója a járókelőket kérdezgetve. Útközben kénytelenek eljátszani a járőrök előtt, hogy ők egy pár, és csókolóznak. Alen nem akarja elmondani a barátainak és a rendőrségnek, hogy Karmennel együtt felelősek Vjera tetteiért. Jakov és Nikša szóváltásba keveredik, majd össze is verekednek. Tonči megtudja, hogy Nela Dinkóak dolgozik, és kérdőre vonja a feleségét.

2023.12.20. Szerda 13:00 - 63. rész

A kis Zlájá nincs meg. Vjera egy sufniban bújt el vele, de a baba súlyosan beteg lett. Nem tud neki segíteni, mert közben mindenki őt keresi. Végül felhívja Álent, hogy segítsen neki. Csak ő vele hajlandó találkozni, a többiek ne jöjjenek. A többiek a bokorban megbújva várják, hogy Alen átvegye Zlajat, de Jakov türelmetlensége miatt, Vjera megijed és elfut a gyerekkel. Közben Nela Dinkonak dolgozik. Mindenki azt hiszi, hogy tényleg átpártolt. Maro megállítja este, és Nela neki elmondja, hogy valójában Tonciért és a családért teszi ezt. Belülről akar bomlasztani.

2023.12.21. Csütörtök 13:00 - 64. rész

Nela lebukik Ante irodájában. Megpróbálja azzal leplezni, hogy mégis viszonyt akar vele, de nem bírja végigcsinálni és elmegy. De nem adja fel a küzdelmet. A végén sikerül ellopnia az aktát, amit előző este nem sikerült. Laráék tovább keresik Zlaját. Mindig egy lépéssel le vannak maradva. Vjera a Domonkos nővéreknél húzza meg magát. Ott ideiglenesen tudtak segíteni a beteg Zlajan, de másnapra megint nagyon rosszul volt. A nővér ráveszi Vjerát, hogy menjen el gyógyszerért, addig ő vigyáz a babára. Így próbál segíteni a kicsin.

2023.12.22. Péntek 13:00 - 65. rész

Nelának és Maronak sikerül kirobbantaniuk egy botrányt, amibe Ante miatt Dinko is belekeveredik. Dinko egy időre feladja, de végül kitervel valamit, amitől leseperheti magáról a gyanút. Laráék még mindig egy lépéssel le vannak maradva. Zlaját az egyik nővér elviszi a kórházba, ahonnan Vjera idővel el tudja lopni és elszökik mindenki elől. Vuksan elájul a kórházban. Mija megtudja, hogy valami baja van. Alen végül megtalálja Vjerát. Próbálja megszerezni a gyereket, de Vjera eddigre már teljesen meg van bolondulva. Meg akar szökni Alennel, aki a buszállomásról titokban felhívja Niksát, hogy gyorsan jöjjenek el értük, ha valahogy vissza akarják szerezni a gyereket, mert nehezen bír már Vjerával.