Lara választása 66-69. rész tartalma

Lara választása 66-69. rész tartalma

 

2024.01.02. Kedd 13:00 - 66. rész

Vuksan leletei nem jók, az orvos további vizsgálatokat szeretne, de a férfi ezt elhallgatja Mija elől. Dinko nyíltan szembefordul a polgármesterrel a sajtótájékoztatón, és világossá teszi, hogy el akarja őt tiporni. Alen haza akarja vinni a kis Jaksát, mire Vjera feldühödik, és ellöki. Alen beüti a fejét egy sírkőbe, de Vjera segítséget hív, mielőtt ismét eltűnne a kisgyerekkel.

2024.01.03. Szerda 13:00 - 67. rész

Ante lemond a polgármesteri címről, és Dinkót nevezi ki az utódjának, aki viszont helyettessé teszi Nelát. Alen elmondja Niksának és Larának, hogy Vjera a szülőfalujában húzhatta meg magát Zlajával. Erről értesítik Jakovot is, és mindhárman odamennek. Leila egyre nagyobb bajban van a színlelt terhessége miatt, egy vizsgálat során le is bukik az orvos előtt, hogy nem várandós. Jakov és Niksa között egyre nagyobb a feszültség, ami olyannyira eltereli a figyelmüket, hogy észre sem veszik: Vjera valóban a faluban van a gyerekkel.

2024.01.04. Csütörtök 13:00 - 68. rész

Vjera a templomban le akar ugrani a babával együtt, mert egy ilyen angyal nem való egy ilyen csúnya világba. Annyira el van borulva szellemileg, hogy nem tudja, milyen baba van a kezében. Nagy nehezen Jakovnak sikerül rábeszélnie, hogy adja nekik vissza Zlaját. Alen és Vjera beszélnek és megbocsájtanak egymásnak, majd megígérik, hogy újrakezdik. Lara nem akar bosszút állni Vjerán és nem keresik meg őket. Leiláról kiderül, hogy igazából nem is terhes, de ezt az orvoson kívül senki se tudja. Csak Mija sejti.

2024.01.05. Péntek 13:00 - 69. rész

Nela elmondja Nikolnak, hogy Jákov még él. Meg is látogatja Jákovot, ahol kiborul és alig tudja türtőztetni magát Dinko mellett. Lara nagyon örül, hogy Zlájá újra vele van, de közben végig ajnározza Jákovot, ami roppantul idegesíti Niksát. Dinko vacsorapartit szervez, ahova a sajtót is meghívja és a komplett családot, Toncsival együtt. Bemutatva a tökéletes családapa szerepét. Alen és Vjera a domonkos nővérekhez mennek.