Lara választása 70-74. rész tartalma

Lara választása 70-74. rész tartalma

 

2024.01.08., Hétfő 13:00 - 70. rész

Dinkonál folytatódik a PR vacsora parti, ami hamar katasztrófába fullad. Tonci bosszút fogad és behúz egyet Dinkonak, Nikol meg kibukik, mert nem bírja tovább. A végén Dinkonak le kell fizetnie az újságírót, hogy ez a balul sikerült vacsora csak jó színben legyen feltüntetve. Niksa miatt Lara beszél Jákovval, hogy nem jöhet bármikor egyenesen át hozzájuk, hanem telefonon beszéljék meg, hogy mikor láthatja a kis Jákovot és majd egy harmadik fél átadja neki, de Larával többe nem találkozhat, hogy tovább tudjanak lépni. Másnap Jakov bejelentés nélkül megjelenik náluk, mire Niksa később halálosan megfenyegeti. Nela ellop Dinkotól pályázati papírokat és Toncinak adja, hogy pályázzák meg. Jakov megkéri Vuksánt, hogy legyen a befektetőjük. Nela elárulja Nikolnak, hogy Cvitka a nagyanyja, miután Nikol Cvitkánál aludt.

2024.01.09., Kedd 13:00 - 71. rész

Cvitka és Nela segíteni akarnak Nikolnak, hogy úgyis indulhasson a versenyen, hogy mindene Dinkonál maradt. Jakov felfedi magát Maronak, akit később elkapnak az érzelmek és meggondolatlanul Dinko irodájába siet. Jakov megpróbálja rávenni Vuksant, hogy támogassa anyagilag a pályázatukat, de ő olyat kér cserébe, amit Jakov nem tud teljesíteni. Alen és Vjera a nővéreknél vannak, ahol Vjera nagyon jól érzi magát, de Alen nem találja a helyét. Ezért egy pillanatra visszaszökik Karmenhez.

2024.01.10., Szerda 13:00 - 72. rész

Alen ígéretet tesz Karmennek, de nem hagyja el még Vjerát. Marot Dinko Anitával fenyegeti, kényszerítve arra őket, hogy elhagyják a várost. Nikol a cikkek miatt nem indulhat a versenyen és Dinko csak megaláztatás árán hajlandó segíteni. Vuksan, miután megtudta, hogy Dinko miként bánt Larával eldönti, hogy akárhogyan is, de segíteni akar Jakovéknak.

2024.01.11., Csütörtök 13:00 - 73. rész

Niksa még zaklatott a történtek miatt, és egy incidens után megtiltja Larának, hogy énekeljen a vendégek előtt. Tonciék megnyerik a pályázatot, még nem hivatalos, de el is kezd szervezkedni, hogy visszaszerezze az irányítást a hajógyár felett. Lara megtudja, hogy Niksa és Jakov összeverekedtek.

2024.01.12., Péntek 13:00 - 74. rész

Lara feldúltan Jakovhoz megy, hogy bocsánatot kérjen, de elsiet, mikor Jakov arra kéri, hogy vallja be, hogy szereti. Jakov egy szigetre viszi Larát, hogy rávegye, hogy ne hazudjon többet magának, arról, hogy mit érez iránta. Niksa kétségbeesésében, Dinkohoz megy. Vjera tovább barátkozik a kis Filippel, míg Alen nincsen otthon, aki kis idő múltán visszatér a fogadóba. Dinko miután megvádolta azzal Nelát, hogy miatta nyerték meg a pályázatot Tonciék, megtudja, hogy Vuksan adott nekik pénzt. Hamar el is megy, hogy az oldalára állítsa.