Mavi szerelme 250-253. rész tartalma

Mavi szerelme 250-253. rész tartalma

 

2024.01.02., Kedd 18:50 - 250. rész

3. évad, 1. epizód

A történetet Mavi és Ali lánya, Cicek meséli tovább... a nap, amikor Fazil úr mindhárom fia haldoklik, próba elé állítja a családot. Bár mindenki túléli ezt a napot, ám Cemal kerekesszékbe kényszerül, Hasibe pedig megkeseríti az életét. Ali is hazatér, ám Mavi képtelen megérteni, hogy a férje miért nem mondta el a betegségét. A férfi azt tervezi, hogy önálló életet kezd Cicekkel és Mavival. Safiye viselkedése jól láthatóan Fatma ellen fordul, amit senki sem ért. Ismet rájön, hogy Cemal valójában nem tud járni, csak Hasibétől való félelme miatt nem mondja el.

2024.01.03., Szerda 18:50 - 251. rész

Birgül véletlenül meghallja, hogy Cemal lőtte le Ahmetet, és Hasibe volt az, aki ezért bosszút akart állni a férfin. A szolgáló a hírrel Fazil úrhoz rohan. Az idős férfi elküldi a cégből a legidősebb fiát. Hasibe büszkeségét bántja, hogy Safiye és barátnői átnéznek Fatmán, ezért úgy dönt, hogy kicsit kicsinosítja a menyét. Ali és Fazil úr egyik régi barátja kölcsönért fordul a céghez, de a Görecki család nem tud rajta segíteni. Ali vállalja, hogy felkeresi azt, akinek a férfi tartozik, és meggyőzi, hogy adjon még időt a barátjuknak. Arra azonban ő sem számít, ami a kölcsönző házában várja.

2024.01.04., Csütörtök 18:50 - 252. rész

Fatma csinossága Cemalnak is feltűnik, és a férfi féltékenyen figyeli, hogy a nő milyen jóban van Seyfivel. Azonban Elmas is észreveszi, hogy Cemal mennyire odavan Fatmáért, így Hasibe kénytelen kitalálni valamit. Mavi nem engedi, hogy Ali a befolyásos üzletasszonnyal, Yüksellel vacsorázzon, így maga megy el az étterembe. Nem is sejti, hogy ezzel mit vált ki a nőből.

2024.01.05., Péntek 18:50 - 253. rész

Cemal csúnyán megüti a bokáját, miután egy üzleti ajánlattal felkeresi Yükselt. A nő kénytelen a férfit figyelmeztetni, hogy emberére akadt, ennek pedig súlyos következményei vannak. Elmas kihallgatja Fatma és Cemal beszélgetését, és rájön, hogy Demirhan a férfi gyereke. A pletykás nő megkeresi Safiyét, hogy mindenről beszámoljon.