Az örökség ára 1. évad, 267-270. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 267-270. rész tartalma

 

2024.01.02., Kedd 11:30 - 1. évad, 267. rész

Miután Fırat lelövi Selimet, Yaman kórházba kerül, ahol Seher egy pillanatra sem hagyja magára. A Yaman által felbérelt nyomozó beszámol Nedimnek mindarról, amit kiderített. Még Nedimet is megdöbbenti İkbal gonoszsága. Bora azt ígéri Neslihannak, hogy hamarosan találkozhat a szüleivel, és a lány azt hiszi, Bora komolyan gondolja az esküvőt. Zuhal, akit kiengedtek a börtönből, felhívja İkbalt, aki közli vele, hogy az őrök úgysem engedik be a kapun. Zuhal bosszút akar állni rajta a börtönben töltött idő miatt.

2024.01.03., Szerda 11:30 - 1. évad, 268. rész

Nedim elmeséli Yamannak, hogy mit derített ki a nyomozó Ikbalról. Csenger, aki hallotta, hogy Ziyát intézetbe akarja küldeni, megerősíti, hogy İkbal velejéig gonosz asszony. Yamant nagyon bosszantja, hogy rábízta a bátyját egy ilyen haszonleső, alávaló nőre. Sultan néni azt mondja İbrahimnak, hogy Kara csak arra vár, hogy megkérje a kezét. İbrahim azonnal pompés lánykérésekről kezd fantáziálni. Zuhal egy furgon rakterében bejut a villába, ahol közli İkballal, hogy az inkrimináló hangfelvételt odaadja Yamannak. Dulakodni kezdenek, és İkbal átesik a korláton, lezuhan és meghal.

2024.01.04., Csütörtök 11:25 - 1. évad, 269. rész

Ziya végig azt hajtogatja, hogy İkbal gonosz volt, ezért kellett meghalnia, és az İkbal által kicserélt gyógyszere hatására hallucinációi támadnak, melyekben ő löki át İkbalt a korláton, és Kevsert is, amiért megcsalta Yalcint. Kirpi és İbrahim különleges helyszíneken gondolkoznak, ahol Ibrahim megkérhetné Kara kezét. Cenger elmondja Yamannak, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy Ziya ölte meg İkbalt. Kevser halálának ügyét újra előveszik, és Fıratot tájékoztatják, hogy úgy tűnik, nem baleset volt Kevser halála.

2024.01.05., Péntek 11:25 - 1. évad, 270. rész

Fırat behívja Sehert a rendőrségre, és közli vele, hogy nővére halála nem baleset volt, a karján lévő zúzódások szerint meggyilkolták. Seger teljesen összetörik, és megesküszik, hogy börtönbe juttatja Kevser gyilkosát. Yaman nagyon zaklatott, mert ha Ziya ölte meg İkbalt, és esetleg Kevsert is, akkor börtönbe zárják, de a bátyja a betegsége miatt azt nem bírná ki. Adalet elmeséli Sehernek, hogy Kevsert megrágalmazták, hogy viszonya van a sofőrrel. A sofőrnek viszont nyoma veszett Kevser halála után.