Az örökség ára 1. évad, 271-275. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 271-275. rész tartalma

 

2024.01.08., Hétfő 11:20 - 1. évad, 271. rész

Ziya, akinek Ikbal kicserélte a gyógyszereit, folyton hallucinál, és bebeszéli magának, hogy ő ölte meg İkbalt és Kevsert is, amiért rossz emberek voltak. İbrahim arra készül, hogy meglepetésszerűen megkéri Kata kezét, ezért kitalál egy rendőrségi bevetést, ahol elegáns párként kell megjelenniük. Sultan néni hiába mondja, hogy inkább csak hívja meg egy cukrászdába. Seher kérdőre vonja Yamant, hogy miért nem mesélt a nővérét ért rágalmakról. A zavart Ziya azt mondja Yamannak, hogy ő ölte meg Kevsert és İkbalt. Yaman tanácstalan.

2024.01.09., Kedd 11:25 - 1. évad, 272. rész

Ziya orvosa közli Yamannal, hogy valaki kicserélte Ziya gyógyszerét, és az új szer akár agresszivitást is kiválthatott nála. Adalet beleegyezik, hogy találkozik Bora szüleivel egy kávézóban. Meglepetésére, Bora szülei nagyon kedves emberek, de Adalet nem szeretné sürgetni a házasságot. Ali és Fırat elmennek a villába, hogy elmondják, mindent megtesznek, hogy kiderítsék, ki Kevser gyilkosa. Miközben Cenger vigyáz Ziyára, ő nem bírja tovább a hallucinációkat, félrelöki Cengert, és kiugrik az emeletről.

2024.01.10., Szerda 11:25 - 1. évad, 273. rész

Seher tartja Yamanban a lelket, bízik benne, hogy Ziya fel fog épülni. Yaman egyre tartózkodóbb, mert tudja, hogy amint kiderül az igazság, Ziya börtönbe vagy intézetbe kerülhet, és azt nem engedheti. Yaman nem engedi, hogy Seher Ziyával maradjon, amit Seher értetlenül fogad. Fırat elmondja, hogy feltétlenül beszélniük kell Ziyával, amitől Yaman megrémül, mert tudja, hogy Ziya volt a tettes. Bora anyja felhívja Adaletet, hogy kicsit megsürgesse a házasságot.

2024.01.11., Csütörtök 11:30 - 1. évad, 274. rész

Bora megköszöni a két színésznek a munkát, mert kiválóan eljátszották a szüleit, és Adalet nem fogott gyanút. Egy megfigyelési akció közben İbrahim nem bírja tovább, megkéri Kara kezét. Kara se szó, se beszéd, faképnél hagyja. Cenger azt javasolja Yamannak, hogy mindent mondjon el Sehernek, de ő képtelen rá. Seher kérleli Yamant, hogy mondja el, mi nyomja a szívét, de Yaman hallgat. Végül Seher szemébe mondja, hogy ő Kevser gyilkosa. Seher elborzadva hallgatja, de nem hisz neki.

2024.01.12., Péntek 11:20 - 1. évad, 275. rész

Seher folyton azon őrlődik, hogy a férfi, akit szeret, meggyilkolta a nővérét. Nem hisz neki, és megpróbál bizonyítékokat keresni, hogy nem Yaman tette. Ibrahim szomorú, amiért lánykérés után Kara faképnél hagyta. Adalet közli Neslihannal, hogy beleegyezik a Borával kötendő házasságba. Seher nem tudja, mit tegyen, ám mivel megígérte, hogy rendőrkézre adja nővére gyilkosát, elmegy a rendőrségre. Fırat és Ali megjelennek a villában és letartóztatják Yamant.