Bor, mámor, szerelem 10-14. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 10-14. rész tartalma

 

2024.02.05., Hétfő 19:45 - 10. rész

Karin meglátja Martint és Ninát, azzal vádolja a fiút, hogy megcsalja. Ďuro olyan szerelmes, hogy elfelejti leszűrni a cabernet-t palackozás előtt, amivel tönkremegy a bor. Igor magára vállalja a hibát, nehogy Peter Ďurót is kirúgja. Dáša mindent megígér Jakubnak, hogy a fiú elmenjen vele Brüsszelbe. Peter semmit sem tehet ellene. Karin megjelenik a kórházban és elájul. Nina azonnal hívja Martint. Reni és Karin megrendezték az egész eltűnést, hogy Martint rávegyék, vegye feleségül Karint. Eva nem meri elengedni Laurát az iskolába, mert fél, hogy az apja érte megy, de Robo nem tágít.

2024.02.06., Kedd 19:45 - 11. rész

Jakub elbúcsúzik nagyszüleitől, mert Brüsszelbe készül anyjával. Slávo elmegy Ivanhoz, hogy bocsánatot kérjen tőle, amiért elárulta őt és családjukat. Viera megkéri Martint, hogy ne találkozzon Ninával, hogy tisztábban láthassa az életét. Anna fejéből kipattan az ötlet, hogy Martin jelentkezzen a körzeti orvosi pozícióra. Miro Dorotától vár megoldást az orvos probléma megoldására. Stanislav még mindig nem tudja az igazat a Dolinsky borászat megvásárlásával kapcsolatban. Peter újabb határidős feladattal bízza meg Evat, de a nőt lefoglalják a lánya és Robo körüli gondjai. Martin nagy lépésre szánja el magát és megkéri Karin kezét. Igor felmond a borászatban, de Ivan kiáll mellette Peterrel szemben. Tóth és Ingrid Roboval szövetkezik.

2024.02.07., Szerda 19:45 - 12. rész

Roznerék órási családi partira készülnek Martin és Karin eljegyzése alkalmából. Tóth beavatja terveibe Robot és a segítségét kéri abban, hogy a Rozner-Dolinsky cégnél Evat elbizonytalanítsák, hogy a helyét Ingrid vehesse át. Anna próbálja Martint lebeszélni arról, hogy elvegye Karint. Buranovský inzultálni kezdi Dorotát. Robo és Eva találkozik a mediátorral, de Robo direkt úgy irányítja a dolgokat, hogy az neki kedvezzen. Karin elmegy Ninához, hogy bocsánatot kérjen tőle. Ingrid újabb problémát old meg Eva helyett. Peter kér egy üveggel Nina új borából, amit tévedésből kibontanak az eljegyzési partin.

2024.02.08., Csütörtök 19:45 - 13. rész

Martin az eljegyzése napján közli Ninával, hogy szereti őt. Robo megpróbálja Laura-t elrabolni az iskolából. Eva menti ki a karmaiból, ezért minden dolgát elhanyagolja a munkában, amiért Peter egyre dühösebb és figyelmezteti, hogy gondolja át az állását a cégnél. A prezentáció sikerül, Ingridnek és Ivan-nak hála. Tóth őrjöng, amiért összejött az üzlet. Vinco, a részeges munkás, beállít a céghez és megtámadja Ildikót, aki leüti egy üveg borral. Eva siet a segítségére. Ildikó, látva Eva önzetlenségét végül elhatározásra jut és felhívja a rendőrséget, hogy be szeretne menni, megváltoztatni a korábbi vallomását. Martin ismét nem tud beszélni Ninaval, így Karinnak végül sikerül rávennie, hogy térjenek vissza Prágába. Ďuro ismét randevút kér Ninatól, aki ezúttal igent mond neki.

2024.02.09., Péntek 19:45 - 14. rész

Tóth első terve dugába dől, ezért új tervet eszelnek ki és Stanislavra küldenek egy ripoternőt, aki szembesíti állítólagos árulásával. Robo megtudja, hogy ldikó változtatni akar a vallomásán, ezért megkeresi és úgy megveri, hogy Martin segítségével kell kórházba szállítani. Karin nem akar visszamenni Martin nélkül Prágába és mindent elkövet, hogy távol tartsa Ninatól. Nina megjátssza Martin előtt, hogy Ďuro a barátja, de közben őt is elutasítja, amitől a fiú szíve teljesen összetörik. Dorotat tovább zaklatja az új orvos. Stanislavot megkeresi Viola, a húga és kedvesen elbeszélgetnek.