Bor, mámor, szerelem 15-19. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 15-19. rész tartalma

 

2024.02.12., Hétfő 19:45 - 15. rész

Peter megpróbálja meggyőzni a riporternőt arról, hogy az irat hamis, valamint megkéri, hogy várjon még a riporttal. A riporternő hajlik rá, de végül Tóthék mégis meggyőzik, hogy minél előbb adásba kerüljön. Stanislav ragaszkodik a saját igazához, mi szerint semmi köze a Titkosszolgálathoz. A fiai hisznek neki, úgyhogy nyomozásba kezdenek. Első útjuk Ivanhoz vezet, de nem járnak sikerrel. Karin mégsem utazik Martinnal Prágába és majdnem lebuktatja magát, mert Karel rosszkor telefonál. Martin Vinnában marad és kibéreli a borászat egyik helyiségét, hogy orvosi rendelőt nyisson. Robo váratlanul betoppan Eváékhoz. Először csak egyedül, de később rendőri kísérettel és magával is viszi Laurát.

2024.02.13., Kedd 19:45 - 16. rész

A szőlőbirtokon Martin elfoglalja az új rendelőjét. Asszisztenst is kap hozzá, akit Miro küld, hogy megnehezítse az életét. Robo eltűnik Laurával, amitől Eva teljesen bepánikol. Vinnában pedig mindenkinek megvan a maga véleménye a „Rozner kém ügyről”. Egyre kevesebben állnak szóba velük.

2024.02.14., Szerda 19:45 - 17. rész

Martin megpróbálja tisztázni apja nevét, és segítséget kér Ninától. Bár Nina eleinte vonakodik, végül segít neki. Apja holmija közt megtalálja Brtáň atyát, akivel Ivan együtt ült a börtönben. Nina és Martin együtt találkoznak a pappal. Brtan azt hiszi, egy pár, és áldását adja rájuk. Eva folyamatosan aggódik Lauráért, nincs híre róla, sem ő, sem Robo nem veszi fel a telefont. Ingrid élvezi, hogy Eva fél, de megjátssza, hogy ő Eva legjobb barátnője. Hamis nyomot ad Lauráról. Éva reménykedik. Martin nem tudja, hogy az asszisztense, Agneša, Petránsky embere. Agneša elárulja Karinnak, hogy Martin találkozik Ninával.

2024.02.15., Csütörtök 19:45 - 18. rész

Karin haragszik Martinra és meg van győződve arról, hogy Martin csak azért találta ki a keresés sztorit, hogy Ninával lehessen. Martin, hogy megnyugtassa Karint, beleegyezik, hogy elmennek jegygyűrűt vásárolni. De Karin nem sokáig elégedett, mert titokzatos csomagot kap Kareltől. Miro megtudja, hogy Viola és Dorota is elárulta - találkoznak Roznerékkel. Elmegy hozzájuk, és szidja őket Anna előtt. Megtiltja Violának, hogy meglátogassa az anyját. Evának még mindig nincs híre Lauráról. Peter segíteni akar neki, ezért ideiglenesen mentesíti őt a munka alól. Ivan azt javasolja, hogy vegyék fel Ingridet, hogy helyettesítse Evát. Robo betoppan, de Laura nélkül.

2024.02.16., Péntek 19:45 - 19. rész

Anna nagymama meg van győződve arról, hogy Karinnak köze van Karelhez. Ezért meghívja vacsorára Roznerékhez, ahol Karel találkozik Martinnal. Karel megzsarolja Karint, és arra kényszeríti, hogy menjen vele Prágába. Ez Martint összezavarja. Dorotát Dr. Buranovsky folyamatosan zaklatja. Dorota Ivannál akar vigasztalódni, de nem találja, mert a férfi Ingriddel van. Laura megbetegszik a kempingezés után az apjával, és belázasodik. Nina elviszi Martin rendelőjébe. Anna úgy intézi, hogy Martin és Nina egyedül sétáljanak a szőlőben.