Bor, mámor, szerelem 5-9. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 5-9. rész tartalma

 

2024.01.29., Hétfő 19:45 - 5. rész

Karin váratlanul megérkezik Martinhoz, aki bemutatja a családjának. Robo tovább fenyegeti Evat és Ildikót. Karin a Magas Tátrába megy fotózásra, de aggódik Martin és Nina kapcsolata miatt. Dáša határozottan képviseli a megbeszélésen Rozneréket, a borászat megvásárlásával kapcsolatban. Tóth és Miro terve nem jött össze Ivan ellen, ezért Tóth Ingridet kéri meg, hogy válságmenedzserként férkőzzön Ivan és a borászata közelébe. Slavo újra elmegy Roznerékhez, hogy elkérje Stanislav által neki ígért pénzét. Peter átveszi a Dolinsky cég vezetését és megismerkedik Evaval. Miro elmondja Ninának apja miért gyűlöli Rozneréket.

2024.01.30., Kedd 19:45 - 6. rész

Nina és Martin is megtudja az igazságot arról, hogy miért gyűlöli egymást a két család. Tóth azon dolgozik Miro segítségével, hogy Ingrid bekerülhessen a Dolinsky-Rozner cégbe. Ivan magyarázatot ad lányainak anyjuk haláláról. Viera is elmondja fiainak mi történt 1988-ba. Peter átveszi a borászat irányítását és nem tetszik neki a munkamorál, így arra kéri Evat öt embert nevezzen meg, akit kirúgnak. Anna elviszi Jakubot lovagolni, de ez az anyjának nem tetszik, el akarja magával vinni Brüsszelbe. Dorota egy kellemes délutánt tölt el Ivannal. Eva ajánlatot tesz Robonak, de a férfi újra megfenyegeti. Martin és Nina is ugyanazt az aktát akarja megszerezni.

2024.01.31., Szerda 19:45 - 7. rész

Robo megfenyegeti Evát, amiért a nő el akarja tiltani Laurától. Nina és Martin próbálnak rájönni, ki árulta el a céget, de az akta eltűnik. Miro megbízza Igort és Ďurót, hogy keressék meg Slavót, aki miután elárulta az apját, az utcán él. Ingrid magánál bujtatja el. Peter megkezdi igazgatói munkáját a Dolinský borászatnál azzal, hogy el akar bocsátani néhány embert Eva tiltakozása ellenére. Martin aggódik Karin egészségügyi állapota miatt. Peter aggódik Jakub miatt, mert a teniszről zúzódásokkal jön haza a fiú. Dorota segít Ivannak születésnapi ajándékot venni Violának. Az ünnepi vacsorán beállít Ingrid.

2024.02.01., Csütörtök 19:45 - 8. rész

Az ünnepi vacsorára hívatlanul érkezik Ingrid, hogy megismerkedjen Ivannal, akinek felajánlja a segítségét a cég problémáinak megoldására. Ivan érdeklődik a nő iránt, és meghívja magához borkóstolásra. Nina talál néhány képet az apjáról és Martin apjáról egy régi fényképalbumban, amit megmutat Martinnak. A két férfi jó barát volt. Karin meghallja, hogy találkozót beszélnek meg és követi Martint. Jakub haragszik az anyjára, amiért az mindent tilt neki. Dáša pofon vágja a gyereket. Peter kirúg néhány alkalmazottat Eva távollétében, köztük Ildikót is. Eva próbálja megmenteni Ildikót. Karin elmondja Martin szüleinek, hogy nemrég elvesztették a kisbabájukat. Reni egy thaiföldi munkát ajánl Karinnak, amihez le kell fogynia 5 kilót, de Martin ezt ellenzi. Ďuro szerelmes Ninába, de a lány nem veszi őt komolyan, és csak Martin jár a fejében.

2024.02.02., Péntek 19:45 - 9. rész

Karin elmegy Ninához, és megkéri a lányt, hogy szálljon le Martinról. A rendőrség megszünteti a nyomozást Robo ellen, mivel Ildikó alibit biztosított neki. Eva elfogadja Ingrid segítségét, hogy Ildikót ne kelljen elküldeniük. Ďuro bánatában Petrának csapja a szelet, de végül nem tudja ágyba vinni, mert csak Ninára tud gondolni. Stanislavot hazaengedik a kórházból. Karin elpanaszolja Martin szüleinek, hogy a fiú megcsalja. Peter lemondja Jakub különóráit. Dáša el akarja vinni magával a fiút Brüsszelbe.