Érted mindent 73-77. rész tartalma

Érted mindent 73-77. rész tartalma

 

2024.02.12., Hétfő 08:45 - 73. rész

Mia szívességet kér Fábiától. Mónica megcsókolja Paulot. Afonso ruhát szerez Alicenak a bálba. Rui azzal akarja igazolni, hogy apja nincs abban a pszichológiai állapotban, hogy kezelje a saját vagyonát, hogy minden pénzét átutalja a saját számlájára. Mia és Lara lebukik Afonso és Dieter előtt a tervükkel. Alice tovább keresi az örökségét. Eugénionak furcsa megérzése támad a lánnyal kapcsolatban és rajtakapja a raktárban, ahogy kutakodik.

2024.02.13., Kedd 08:45 - 74. rész

Lezajlik a táncverseny a bálon, de Xana szabotálja a végeredményt. Mia utcalánynak adja ki magát, hogy információkat szerezzen Perestől, de Afonso utánamegy és majdnem lebuktatja. Mia és Afonso rajtakapja Xanával, ahogy meghamisítja az eredményeket. Constanca és Bernardo a raktárból hangokat hallanak és leellenőrzik van-e ott valaki.

2024.02.14., Szerda 08:45 - 75. rész

Alice egy dobozt talál a panzió raktárának falába beépítve, de lebukik Afonso előtt. Peres újra találkozni akar Miával. Fábia elmegy Miához, hogy elkérje a fizetségét, de a lány nem akar adni neki egy árva forintot sem. Mónica és Mia elkezdenek nyomozni Renata mostohalánya után. Rui autójával Dulce motorjának ütközik, a rendőr kisebb sérülést szenved.

2024.02.15., Csütörtök 08:45 - 76. rész

Eugénio minden pénzét a folyóba dobja, és végre megszabadul tőle. Bernardo kitalálja, hogy Miguel Renata testvére. Mónica Svájcba indul, hogy Sara Jones után nyomozzon. Dieter elmondja Larának, hogy nem akarja elveszíteni, és szereti. Bernardo elmondja Orlandónak, hogy Miguel Renata testvére.

2024.02.16., Péntek 08:40 - 77. rész

Miguel elmondja Renátának, hogy testvérek. Porto Covóban Lara megkéri Dietert, és elhatározzák, hogy azonnal összeházasodnak. Ófalu a gátépítési munkálatok miatt víz nélkül maradt. Renata nem akarja, hogy leálljanak a munkálatok. Alice felfedez egy értékes nyakláncot, és megcsókolja Afonsot is. A hazatérő királyok trófeája eltűnik. Renata DNS-tesztet akar végezni, hogy kiderüljön Miguel valóban a testvére-e.