Lara választása 90-94. rész tartalma

Lara választása 90-94. rész tartalma

 

2024.02.05., Hétfő 13:00 - 90. rész

Tonci személyesen viszi el a válási papírokat Nelának, amitől a felesége teljesen kiborul. Lárának megrendült a bizalma Nikšában, és emiatt egyre többet veszekednek. Tonci és Blanka a sarkukra állnak, és elmennek az unokáikért Dinkóhoz. Jakov elmondja Lara szüleinek, hogy a lányuk talán elköltözik Ausztráliába Niksával.

2024.02.06., Kedd 13:00 - 91. rész

Niksa ráveszi Larát, hogy menjenek Dinkohoz, azért, hogy tőle is hallhassa, hogy nincs közük egymáshoz. A fogadóban nő a feszültség, miután kiderül, hogy Lara abban a tudatban is elutazna Niksával, hogy ő bűnöző volt. Blanka és Tonci végre együtt tölthetnek egy idilli estét. Míg Dinko és Leila is közelebb kerülnek egymáshoz.

2024.02.07., Szerda 13:00 - 92. rész

Vuksan rosszul lesz, amitől később magába zuhan. Nela viszont megmenti önmagától és barátot lelhet benne. Leila segítségével Lara végleg eldönti, hogy Niksa-val Ausztráliába költöznek és még aznap el is indulnak.

2024.02.08., Csütörtök 13:00 - 93. rész

Nela és Vuksan félreértik egymást, amitől meginog a friss barátságuk. De Vuksan egy remek ötlettel távozik az élményből. Lara és Niksa már a reptéren vannak, mikor Jakov utoléri őket és minden megpróbál azért megtenni, hogy Lara nem menjen el a fiukkal együtt. Dinko kiborul és kételkedik Leila hűségében, de végül Leilának sikerül az ellenkezőjét bebizonyítania.

2024.02.09., Péntek 13:00 - 94. rész

Visszakerül Lara babája Jakovhoz. Jakov szülei segítik őt a kisgyerek körüli dolgokban. Leila együüt tölti az éjszakát Dinkoval, aki nem veszi a lányt túlságosan figyelembe, ezért elrohan előle. Lara és Niksa próbálják visszaszerezni a gyereket, de úgy dönt Lara, hogy a legjobb lesz, ha egy ideig az apjánál marad. Mate és Nikol eközben tovább közeledik egymáshoz. Vuksan megkéri Mija kezét. Nela ideges Vuksan miatt, Cvitka arra kéri, hogy ne avatkozzon bele az életükbe. Niksa nem akarja hagyni a gyereket Jakovnál, de végül enged Lara kérésének.