Lara választása 95-99. rész tartalma

Lara választása 95-99. rész tartalma

 

2024.02.12., Hétfő 13:00 - 95. rész

Lidiját ugyanaz a rémálom kísérti, mint eddig.Attól fél, hogy a gyerekei elfelejtették őt. Lidiját kiengedik és úgy dönt, hogy hazamegy Dinkohoz. Nela bevallja Mija előtt, hogy Vuksannal csókolóztak, a nő elrohan. Dinko továbbra is nagyon durván viselkedik Leilával. Cvitka ismét kéri Nelát, hogy álljon le a Vuksan és Mija elleni haditervével, a nő makacskodik. Vuksán Mija után megy, hogy megbeszéljék a dolgokat. Dinko elviszi Leilat és a gyerekeket vásárolni, ahol összefutnak egy régi kollégájával, aki prostituáltnak nézi a nőt, de Dinko megvédi Leilát. Mate és Nikol továbbra is kerülgetik egymást. Lara megkéri Niksát, hogy ne utazzanak el, de a férfi ezen megsértődik.

2024.02.13., Kedd 13:00 - 96. rész

Lidija visszatér Svájcból hosszú gyógyulás után. Habár mindenki látszólag örül neki, Dinko csak arra tud gondolni, hogy bosszúvágytól vezérelve bukkant fel szó nélkül. Niksa és Jákov veszekedése közben a kis Zlaja megsérül. A nap végén Jakov és Lara bizakodó, jó hangulatban köszönnek el egymástól.

2024.02.14., Szerda 13:00 - 97. rész

Alen kiengesztelés képpen ékszert vesz Karmennek a piacról, amit a pincérlány nem fogad jól. Azért, hogy még inkább ki tudja engesztelni, Alen olyan lépést tesz, amivel mást elárulhat. Dinko bemutatja Lidiját Splitnek, de nem úgy sül el, ahogy azt akarja. Nikolnak és Matenak pedig kényszerből együtt kell elmenniük egy jótékonysági bálra.

2024.02.15., Csütörtök 13:00 - 98. rész

Mate és Nikol váratlan vendégekbe ütköznek a jótékonysági esten, de ennek ellenére pozitívan válnak el egymástól és kapcsolatuk pozitív irányba lendül. Mija és Vuksan esküvője napja eljön. Dinko Lidija és Leila között egyensúlyozik. Alen kapcsolata Niksával és Kármennel is megremeg.

2024.02.16., Péntek 13:00 - 99. rész

Alen visszaadja Niksanak a régi nyakláncot, de nem kell neki. A bíró kimondja Nela és Tonci válását. Lidijá a rendőrségen nyomoz a baleset után. Megtörténik Vuksan és Mija esküvője, de később Vuksan rosszul lesz és meghal. Az utolsó kívánsága, hogy Jakov és Lara legyenek együtt. Tonci elmeséli Blankának, hogy végleg elváltak, közösen sütnek egy tortát Lucija születésnapjára.