Mavi szerelme 274-278. rész tartalma

Mavi szerelme 274-278. rész tartalma

 

2024.02.05., Hétfő 18:50 - 274. rész

Ismet miután Mumtaz séfet teszteli Hasibe számára, arra jut, hogy egy rendetlen, ám jószívű emberrel van dolga. Hasibe azonban továbbra sem biztos magában, és csúnyán megsérti a szerelmes férfit. Eközben feltűnik a séf lánya is, aki azt állítja, hogy az apja nagy nőcsábász. Ismet és Pembe megtalálják Sadi telefonját, és meghallgatják Elmas leleplező vallomását Refika megöléséről. Cemal nem bír magával, és bosszút fogad az anyja gyilkosa ellen.

2024.02.06., Kedd 18:50 - 275. rész

Ilyas segítségével Feride úgy intézi, hogy Hasibe kételkedni kezdjen Mumtazban. Elmas börtönbe kerül, Fazil úr pedig képtelen feldolgozni, hogy Refikát megölték, ráadásul ő feleségül is vette a gyilkosát. Cemal nagyon szeretné, ha Safiye megbocsájtana neki, az asszony azonban még mindig dühös a férjére.

2024.02.07., Szerda 18:50 - 276. rész

Bár Feride mindent elkövet, hogy Hasibe és az apja kapcsolatát tönkre tegye, a lány terve nem jár sikerrel. Mümtaz és Hasibe arra jutnak, hogy jó lenne, ha a családjaik találkoznának egymással. Mavi rájön, hogy az egyik alkalmazottját veri a férje, és a villába menekíti a lányt. Ám hamarosan megjelenik a férj, de nemcsak a háznál, hanem az asszony munkahelyén is, ahol rátámad a nőre. Mavit az odaérkező Yaman menti meg.

2024.02.08., Csütörtök 18:50 - 277. rész

Hasibe és Mümtaz bemutatják egymásnak a lányaikat, de ahogyan az várható volt, Pembe és Feride összevesznek. A szerelmespár ezért úgy dönt, hogy titokban folytatják a kapcsolatukat. Sükriye férje rátámad Yamanra, Yüksel pedig ezt nem nézi tétlenül, és az emberei segítségével megöli a férfit. Mavi és Yaman megpróbálnak egymással barátkozni, miután felismerik, hogy valójában kedvelik egymást. Yüksel így megfogadja, hogy nem engedi Mavit még egyszer a boldogsága útjába. Cemal egy titokzatos borítékot kap, aminek a tartalma komoly veszélyt jelent a férfira.

2024.02.09., Péntek 18:50 - 278. rész

Yaman és Mavi együtt indulnak el egy közeli városba, ám útközben kifogy a benzin az autóból. Pembe addig ügyeskedik, amíg Hasibe és Mümtaz tényleg megharagszanak egymásra. Cemaltól egy ismeretlen férfi pénzt követel, miután eljuttatja a felvételt a legidősebb Görecki fiúnak Ali meggyilkolásáról.