Az örökség ára 1. évad, 276-280. rész tartalma

Az örökség ára 1. évad, 276-280. rész tartalma

 

2024.01.15., Hétfő 11:25 - 1. évad, 276. rész

Yamant letartóztatják Kevser meggyilkolása miatt. Yaman egyáltalán nem haragszik Seherre, amiért feljelentette a rendőrségen, de minthogy tudja, hogy nem ő ölte meg, nincs lelkiismeret-furdalása. Kénytelen volt magára, nehogy Ziya a rendőrség látóterébe kerüljön. A rendőrségen hiába vallatják, Yaman egy szót sem szól, viszont nincs bizonyítékuk ellene.

2024.01.16., Kedd 11:30 - 1. évad, 277. rész

Seher felkeresi Yamant a fogdában, és követeli, hogy tegyen vallomást. Fırat figyelmezteti Sehert, hogy vallomás és bizonyítékok hiányában a bíró valószínűleg nem küldi börtönbe. Kara elmeséli Sultan néninek a traumát, amit gyerekkorában átélt, és mivel az apja nem szerette, azt hiszi, hogy őt senki se fogja szeretni. Sultan néni arról próbálja meggyőzni, hogy egyedül szomorú élete lesz. Yamant kiengedik, Seher megpróbál elmenni Yusuffal, de Yaman megakadályozza.

2024.01.17., Szerda 11:25 - 1. évad, 278. rész

Seher rettentő mérges, és elhatározza, hogy mindenképpen elveszi Yamantól Yusufot, őt meg börtönbe juttatja. Fırat felveti Sehernek, hogy talán van egy mód arra, hogy Yamant lebuktassák. Seher vállalja, hogy lehallgató készülékkel megy vissza a villába, hogy vallomást csikarjon ki Yamanból. Adalet tévénézés közben felismeri az egyik színésznőben Bora anyját, mármint, akit bemutatott nekik. Ekkor rájönnek, hogy minden pusztán színjáték volt, és Neslihan megsemmisül. A vita hevében Yaman kimondja, hogy ő Kevser gyilkosa. Seher örül a felvételnek, ám Yaman tudja, hogy lehallgatókészülék van rajta.

2024.01.18., Csütörtök 11:25 - 1. évad, 279. rész

Yaman elveszi a lehallgatókészüléket Sehertől, és megsemmisíti. Neslihan közli Borával, hogy tud az aljas hazugságairól, és ezennel a kapcsolatuknak vége. Seher elmondja Fıratnak, hogy arra készül, hogy elrabolja Yusufot. Fırat megígéri, hogy segít neki, ezért elmondja Sehernek, hogyan okozzon rövidzárlatot a házban, majd kiküldi egy emberét megjavítani a rendszert. Yaman észreveszi a pancser munkát, de azt nem sejti, hogy ez csak elterelő művelet.

2024.01.19., Péntek 11:30 - 1. évad, 280. rész

Kara megdöbben, amikor Ibo az életét kockáztatja érte. Annyira megijed, hogy İbrahim meghalt, hogy ijedtében igent mond a házassági ajánlatra. Yaman orvoshoz viszi Yusufot, és elmondja neki, hogy tudja, ő okozott rövidzárlatot. Seher azzal bízza meg Yusufot, hogy vegye rá a bácsikáját, ő is kérjen szurit, mintegy bátorsági próbaként. Yaman nem sejti, hogy ez lesz a veszte. A kába, majd eszméletét vesztő Yamantól Seher könnyűszerrel elviszi Yusufot. Bora elkábítja és elrabolja Neslihant.