Bosszú tűsarkon 1-8. rész tartalma

Bosszú tűsarkon 1-8. rész tartalma

 

2024.01.23., Kedd 21:00

1. rész

Merve, Pelin és Arzu gyerekkoruk óta jó barátnők, akik látszólag gondtalanul élik felső osztálybeli életük mindennapjait. Egy partin történt tragédia és régi barátnőjük, Oya feltűnése hamar beárnyékolja azt. Oya sikeres orvos, aki egy húsz évvel korábban elkövetett diákcsíny súlyos következményét hordozza magával. Mervének, Pelinnek és Arzuank azonban eljön az ideje, hogy szembenézzenek vele.

2. rész

Pelin megpróbálja távol tartani férjét Oya-tól, félve attól, hogy múltjuk közel hozza egymáshoz őket. Arzu gyanakodni kezd férje hűtlenségére, legféltettebb titkát olyan személlyel osztja meg, aki azonnal kiadja barátját. Serhan vállára komoly súly nehezedik, mikor vállalkozása csődközeli helyzetbe kerül.

2024.01.24., Szerda 21:00

3. rész

A nyomozók egyre több információt gyűjtenek az eset körülményeiről: Merve, Arzu és Pelin gyerekkori csínytevéséről, és esetleges indítékukról. Az ominózus délutánon Oya úgy dönt, hogy megpróbáltatásai ellenére megjelenik Merve partiján. Arzu korábban gyanús női ruhadarabra bukkan autójuk csomagtartójában, Pelin pedig mindent elkövet annak érdekében, hogy újabb feszültséget szítson.

4. rész

Oya és Merve közt kimondatlanul is újabb harc veszi kezdetét: Oya elhatározza, hogy nem menekül múltja elől, annak ellenére, hogy Merve a múlt fegyverét használva újra megpróbálja sarokba szorítani. Arzu úgy dönt, hogy egy alkalmas pillanatra várva megpróbálja leleplezni férjét.

2024.01.25., Csütörtök 21:00

5. rész

Arzu ellátogat a szállodába, hogy férje után érdeklődjön. Serhan vállán a teher egyre nagyobb, váratlan rosszullétének Oya lesz szemtanúja. Taylan elhatározza, hogy megkeresi régi szerelmét, azonban Pelin mindent megpróbál elkövetni férje megakadályozásáért.

6. rész

Mehmet megpróbálja menteni magát Arzu gyanakvása alól, ám egy óvatlan pillanatban felesége megkérdőjelezhetetlen információhoz jut. Merve gondosan előkészített terve meghozza a gyümölcsét, Oya teljesen összezavarodik. Arzu születésnapján váratlan meglepetések sorozata zajlik le, miután Mehmet szeretője Burcu feltűnik és Taylan is a vendégek között szerepel.

2024.01.26., Péntek 21:00

7. rész

Oya miután rájött, hogy Merve átverte, tervet eszel ki ellenségeivel szemben. Merve megpróbálja jobb belátásra bírni Pelin-t, hogy kérjen bocsánatot a történtekért. Serhan-t rosszullétek gyötrik, és váratlanul megjelenik Oya otthonánál menedéket keresni. Arzu eltűnik családja szeme elől.

8. rész

Oya reggelizni invitálja Arzu-t, Merve-t és Pelin-t. Mehmet beavatja Taylan-t a házasságában zajló folyamatokba. Merve kellemetlen helyzetbe hozza magát többször is, mikor utalást tesz arra, hogy tudomása volt a titkos kapcsolatról. Serhan komoly ellenőrzést indít cégénél, hogy kiderüljön ki állhat a kiszivárogtatás mögött.