Bosszú tűsarkon 19-28. rész tartalma

Bosszú tűsarkon 19-28. rész tartalma

 

2024.02.05., Hétfő 21:00

19. rész

Arzu és Mehmet bejelentik válásukat gyerekeik előtt is. Oya nehezen kezeli érzelmeit Serhan iránt. Merve válaszlépést tesz az ellene indult hadjárat miatt. Burcu tervei nem a várt szerint alakulnak.

20. rész

Arzu komoly anyagi gondokkal küzd, ezért lánya tanácsára igyekszik munkát keresni. Pelin megpillantja Oya-t Serhan társaságában. Merve megpróbálja kibékíteni Arzu-t.

2024.02.06., Kedd 21:00

21. rész

Merve megbízza a manikűrös Esra-t, hogy kémkedjen Oya otthonában. Arzu végül Serhan cégénél kap munkalehetőséget. Pelin izgatottan várja Esra híreit, mit sem sejtve arról, hogy az Oya-nál talált tárgy felkavarja mindkettőjük érzelmeit.

22. rész

Serhan vívódik érzelmeivel, és kellemetlen helyzetbe kerül Oya előtt. Merve és Pelin hazaérve azonnal ellenőrzik férjeik mandzsettagombját. Arzu egyre ügyesebb munkájában, Mehmetet váratlanul éri, mikor ellátogat a céghez. Merve figyelmezteti Oya-t.

2024.02.07., Szerda 21:00

23. rész

Taylan számonkéri Serhan-t miután úgy hiszi, hogy viszonya van Oya-val. Mehmet ledöbben az ingatlanközvetítő hívásán, Burcu drága ház utáni vágya miatt. Oya rájön Esra szerepére, ezért úgy dönt, hogy általa az orruknál fogva vezeti Pelin-t és Merve-t.

24. rész

Merve-t és Pelin-t hajtja kíváncsisága, ezért vacsorát szerveznek, hogy megismerhessék Oya állítólagos partnerét. Mehmet egy kellemes estét tölt el Taylan, Berk és Ayaz társaságában, ráébred, hogy mit veszített, mikor Burcu-t választotta. Merve otthonához egy váratlan vendég érkezik.

2024.02.08., Csütörtök 21:00

25. rész

Edip nagy meglepetést okoz a vacsorán, Serhan nehezen tudja kezelni féltékenységét. Pelin megkéri Mervét, hogy segítse megsürgetni a folyamatot: beszélje rá a Oya-t a házasságra, hogy többé ne jelentsen veszélyt a számukra. Oya úgy érzi, hogy Edip lépése tönkreteszi tervét.

26. rész

Elérkezik Arzu és Mehmet válásának napja, ami Nilay-t nagyon megviseli. Oya zavart viselkedése miatt Serhan gyanakodni kezd, hogy Edippel való kapcsolata csak színjáték. Merve megpróbál nyomást gyakorolni volt tanárára, hogy rábeszélje a mielőbbi házasságra.

2024.02.09., Péntek 21:00

27. rész

Nilay nagyon szomorú szülei válása után, ezért Arzu úgy dönt, hogy megpróbál Mehmettel együttműködve egy családi vacsorát szervezni, miközben Burcu megpróbálja azt megakadályozni. Edip és Oya között feszült helyzet alakul ki, ezért a férfi kezébe veszi az irányítást. Serhan mit sem sejt a háta mögött alakuló helyzetről.

28. rész

Merve személyesen keresi fel Edipet, hogy számonkérje az este történtekért. Burcu taktikát vált, hogy Mehmetet ne veszítse el. Serhan kezd átlátni Oya és Edip történetén, ez aggodalomra ad okot Pelin és Merve számára.