Bosszú tűsarkon 29-38. rész tartalma

Bosszú tűsarkon 29-38. rész tartalma

 

2024.02.12., Hétfő 21:00

29. rész

Merve gyanakodni kezd, miután Serhan egyre távolságtartóbb vele, ezért úgy dönt, hogy utánajár a dolgoknak. Arzunak nehéz döntést kell meghoznia a gyerekei miatt. Nilay nem leplezi Burcu iránt érzett ellenszenvét, mikor közös programon kell részt vennie apja választottjával.

30. rész

Merve aggódni kezd, hogy anyagi problémákkal kell szembenézzenek, ezért úgy dönt, hogy felkeresi testvérét. Serhan rájön, hogy kiszemeltje a mandzsettagomb miatt keveredhetett hazugságba. Oya népszerűsége növekedni kezd, ezért Merve kénytelen közbeavatkozni.

2024.02.13., Kedd 21:00

31. rész

Merve otthonában kellemes hangulatú összejövetelt tartanak újév alkalmából, azonban Serhannak váratlan vendégei érkeznek. A rendőrség emberei őrizetbe veszik a férfit a többiek szeme láttára. Merve a történtek után elrejtőzik a kíváncsi szemek elől, Arzu és Enver megpróbálják a cégnél menteni, ami menthető. Oya felkeresi rendőrfőnök ismerősét, hogy többet tudjon meg az esetről.

32. rész

Merve szégyenben érzi magát a történtek után, ezért rejtőzködésre kényszerül. Korábbi barátnői egészen a házáig mennek, hogy számonkérjék rajta az elvesztett pénzüket. Oya úgy dönt, hogy segít neki elmenekülni a környékről. Mehmet és Taylan kétségbeesve próbálnak rájönni, hogy mi állhat a háttérben. Arzu egyre magabiztosabbá válik, mikor Serhan egyik ügyfelét maga mellé állítja.

2024.02.14., Szerda 21:00

33. rész

Merve látogatást tesz Serhannál a börtönben, hamarosan Oya is telefonhívást kap a rendőrfőnöktől. Burcu felkeresi Pelin-t, és megpróbál hatást gyakorolni rá barátnője ellen. Merve korábban felépített birodalma széthullani látszik.

34. rész

Serhanra rosszullét tör a börtönben, Oya siet a segítségére. Merve háza hamar új tulajdonosra talál, azonban kiléte váratlan meglepetést okoz mindenki számára. Burcu úgy érzi, hogy egy új időszámítás kezdődik meg sokuk életében.

2024.02.15., Csütörtök 21:00

35. rész

Döntést hoznak Serhan ügyében, a tárgyalásig házi őrizetbe kerül. Merve megtudja, hogy Pelin házavató partit tartott, és Burcu a környékre tervez költözni. Miután a gyanú testvérére terelődik, Merve úgy dönt, hogy titokban elutazik Mila-val.

36. rész

Rizának váratlan vendége érkezik. Oya elhatározza, hogy megpróbálja segíteni Serhan-t, hogy bebizonyítsák ártatlanságát. Enver és Arzu egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, miután saját vállalkozásba kezdenek.

2024.02.16., Péntek 21:00

37. rész

Merve beférkőzik Riza bizalmába. Oya folytatja az információszerzést, hogy segíthessen Serhannak. Burcu gyanakodni kezd Mehmetre, miután sokáig távol volt az este folyamán. Enver és Arzu ügyfélköre folyamatosan bővül, ezzel szemben Serhan jövője egyre bizonytalanabbá válik.

38. rész

Merve harcba száll Serhan ügyfeleiért, ezért Arzu és Enver szorult helyzetbe kerülnek. Mehmet egyre féltékenyebb volt felesége és új társának kapcsolatára. Edip nemtetszését fejezi ki Oyanak, miután Serhan válaszút elé állítja.